Forside > Weekendophold
     
Slet
Søg

Weekendophold

Book et weekendophold

Drukner du ofte i arbejde, aftaler, regninger der skal betales, og måske også et par børn, der skal hentes og bringes, så husk at passe på dig selv og stop op og tag en pause indimellem. Bliver du ved med at køre i et højt tempo, så risikerer du at blive stresset, og så har du først et problem. Sørg derfor for jævnligt at finde tid til lige at trække stikket. Det kan blot være et par dage, hvor du tager væk fra hverdagens stress, og tager du din bedre halvdel under armen, så er der garanti for et hyggeligt weekendophold, hvor I kan pleje både jer selv og hinanden.

Overrask din bedre halvdel med et kæresteophold

Føler du, det er på tide at tage kæresten i hånden og flygte fra hverdagens kedelige rutiner, så er der ingen tvivl om, at han eller hun vil blive glædeligt overrasket, hvis du planlægger en tur på et romantisk weekendophold. Hos Spa Tours er det nemt at falde for et af vores gode tilbud. Vi har nemlig fundet nogle helt særlige spots rundt omkring i Europa, som tilbyder wellness og luksus helt ud over det sædvanlige. Du kan fx booke et ophold tæt på Rom, hvor I i afslappende omgivelser kan nyde hinanden, et glas vin og noget god mad, helt uden at tænke på arbejde, madlavning kedelig tøjvask. De tyske spahoteller er også yderst populære, da kvaliteten er i top og prisen i bund. Desuden er køreafstanden passende til en luksuriøs spaweekend uden stress. Mulighederne her hos Spa Tours er utroligt mange, så giv dig god tid til at gennemgå de forskellige tilbud og vores spændende destinationer.

Hvis du er splittet og slet ikke kan beslutte dig, så kan du her se de destinationer, vi hos Spa Tours af den ene eller den anden årsag anbefaler lige pt. Det kan både have noget med gode priser at gøre, men også spændende steder, som vi ved vores gæster normalvis elsker.

Wellnessophold og kurophold

Hvad end du er på jagt efter et unikt wellnessophold eller kurophold, så giver begge dele anledning til det perfekte kæresteophold. På et wellnessophold kan I nyde masser af forskellige former for massage, nyde livet i diverse swimmingpools og termiske bade, få ansigtsbehandlinger mm. På et kurophold kan I modtage helbredende og lindrende behandlinger imod diverse lidelser og skavanker, samt få lægelig behandling. Uanset hvad I vælger, så er der garanti for terapi for både krop og sind, og I vil uden tvivl vende tilbage til hverdagen som helt nye mennesker.

Rejs på wellnessophold med Spa Tours

Rejser du afsted på et ophold med Spa Tours, så kan du være sikker på en anderledes oplevelse, end de traditionelle rejser, hvor formålet er sol, strand og sightseeing. Et romantisk wellness weekendophold er især oplagt som bryllupsrejse, men det er i høj grad også oplagt at booke et spaophold, hvis du blot føler for lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag. Overrask din partner til fx jul eller fødselsdag, eller hvis du blot synes din kæreste fortjener det - bare fordi. Dyk ned i vores mange forskellige destinationer. Vi tilbyder også nytårsrejser, hvis du overvejer at gøre nytårsaften ekstra særlig næste gang.

Læs mere

Søgeresultater

Oplev et unikt 5-stjernet spahotel beliggende ved Flensborg Fjord. 

Pris fra 3.495 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.900 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 2.150 kr. / person

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 3.475 kr. / person

Luksuriøst og historisk hotel i hjertet af Budapest. Rejs tilbage i tiden!

Pris fra 3.775 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 5.245 kr. / person

Vis flere
Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identical
pack-hungry