Forside > Wellness I Sverige > Hotel Skansen

Hotel SkansenWellness i Sverige

Stilfuldt Spaophold i Sverige

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours er meget glade for at kunne præsentere vores gæster for et ophold på luksuriøse og behagelige hotel Skansen. Hotellet ligger i den hyggelige landsby Båstad med perfekt beliggenhed ned til Kattegat og blot et stenkast fra København. Hotel Skansen har aner tilbage til 1877, hvor bygningen blev opført som et kornmagasin. I 1920’erne forestod en ombygning til hotel, og Hotel Skansen blev dermed mødested for bade- og tennisgæster. Siden 1990 er hotellet kontinuerligt blevet udbygget til en charmerende minimetropol. Skånsomt formet og bevidst fuldendt for at kunne smelte ind i den pittoreske landsbykultur. Hvert år i begyndelsen af juli, er hotellet vært for den verdensberømte tennisturnering ”Swedish Open”.
Det er dermed det oplagte valg for en smuttur til Sverige og for de gæster som ønsker et ophold af allerhøjeste kvalitet. Det er med de varmeste anbefalinger at Spa Tours tilbyder dette wellnesshotel.

Nyd en gåtur ved stranden eller besøg den hyggelige lille marina. En gåtur igennem de brostensbelagte gader og et kig på de rustikke gamle huse erbestemt også et hyggeligt øjeblik.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Hotellet tilbyder konferencefaciliteter der kan tilpasses til dit firmas specifikke ønsker. Der kan vælges mellem hele 20 konferencelokaler på forskellige størrelser. Dermed kan det arrangeres så det passer til netop jeres kommende møde, seminar, konference eller blot et mindre lokale til brug for ledergruppen.
Kontakt Spa Tours angående et firmaarrangement med et strejf af den svenske gæstfrihed og med høj kvalitet.

 

På Hotel Skansens smagsfuldt indrettede værelser, nyder du lige vel nattens stilhed, som et øjebliks hvile i løbet af dagen. De totalt 173 veldisponerede hotelværelser giver plads til i alt 330 gæster. Værelserne er beliggende i Hovedbygningen, Tennispavillonen, Kongresbygningen og i de separate villaer. Alle værelser er stilfuldt indrettet og med opkobling til Internettet. Som gæst på hotellet fornemmer man let den historie og høje kvalitet som igennem årene har gjort Hotel Skansen til et af de allermest populære hoteller i Sydsverige.

Året rundt kan gæsterne nyde mad og drikke som passer til alle smagsløg, stemninger og anledninger. Stilfulde ”Restaurant Sand” byder på havudsigt og et prisbelønnet køkken, mens ”Sands Bakficka” er et mere afslappet mødested tæt ved havnen. I hotellets behagelige sofaområdefindes der aviser, blade, kaffe og servering hele dagen. Har man mod på at bade i havet, er der mulighed for at besøge koldbadehuset. Herude kan man nyde saunaen og bade direkte i Kattegat. Fra hotellet går man via en badebro 60 meter ud i havet til det hyggelige badehus. Stress helt af i den 38 graders japanske udendørs pool. Bagefter kan man passende slappe af i loungen foran pejsen.

Hotel Skansens lækre spa-afdeling er tilgængelig for alle hotelgæsterne. Her er findes der sauna, dampbad, japansk pool samt en kløverformet pool med havudsigt og skønne hvilestole.
Du har også mulighed for at booke herlige behandlinger eller et kurbad i løbet af dit besøg. Du kan f.eks. vælge mellem træbadekar, floating-bad eller jacuzzi.
Derudover er der skiftende aktivitetsprogrammer såsom stavgang, afrikansk dans, qi gong og yoga, som blot er nogle af de weekendaktiviteter der tilydes i deres Body & Mind program.
 

"Ansigts- og hovedbundsmassage": Rensende og drænerende ansigtsmassage med afrensning, aromessence og creme samt afslappende massage af hovedbunden. Pris 395 kr.

"Oceanic Bliss Bodyscrub Kokos" 25 min.: Bliv dejligt blød og glat igen!
Denne indhyllende helkropsskrub med olie-lignende konsistens forvandler øjeblikket af peeling til et ægte afslapningsøjeblik. Den efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen afsluttes med et varmt brusebad. Pris 395 kr.
 
"Mini Facial" 25 min.: Total afslapning på kort tid. Du får rensning, peeling og en genfugtende ansigtsmaske.
Mens ansigtsmasken virker, får du en afslappende dekolletagemassage. Behandlingen afsluttes med en genfugtende dagcreme. Pris 395 kr.
 

"Elemis Body Boost" 25 min.: Energigivende spamassage. Elemis unikke top-til-tå-massage som giver ny energi og vækker dine sanser til live. En svævende massageteknik løfter behandlingen til et nyt niveau. Denne behandling stimulerer hver celle i kroppen og hjælper med at lindre muskelsmerter og detoxe huden takket være herligt duftende olie og balsam med alger og rav. En mineralbehandling som giver dit sind ro og din krop ny energi.
25 minutter indgår massage af bagsiden af ​​kroppen. Pris 395 kr.
 

”Helkropsmassage”: En klassisk massage til hele kroppen. Her er det vigtigt, at du fortæller terapeuten, hvad du ønsker at fokusere på, f.eks. den øverste del af ryggen eller armene, og hvilken styrke du vil have massagen med.. Pris 745 kr.

"Skansens Classic Facial" 50 min.: Skræddersyet for at give dig resultater.Vi arbejder med produkter fra Elemis og Murad og skræddersyr efter din hud, uanset om du har problemer med acne, rosacea, pigmenteringer, tørhed, følsomhed, linjer og rynker, eller bare ønsker en fugtboost. Vi fokuserer på at dybderense, pleje og balancere huden samtidig med, at vi giver dig en behagelig afslappende stund. Behandlingen inkluderer rensning, hudanalyse, peeling med damp og porerensning, behandlende maske samt en skønmassage til ansigt, décolleté og hovedbund. Pris 745 kr.
 
"Calciumindpakning" 50 min.: Styrkende og blødgørende behandling. En anti-aging forebyggende kur, der fugter huden, giver fasthed og er god for stive led. Efter en rensende kropsskrub påføres en calciumkoncentrat, og kroppen pakkes ind i en calciumberiget ler. Mens indpakningen virker, får du en skøn ansigts- og hovedbundsmassage. Efter brusebad afsluttes behandlingen med en fugtgivende kropslotion. Passer til dig, der har tør hud, stive led og rygsmerter. Pris 745 kr.
 
"Oceanic Bliss Massage Kokos" 50 min.: En spamassage designet til at introducere både krop og sjæl i en tilstand af dyb afslapningmed 100 % naturlige ingredienser. Denne rituallignende spa-massage fokuserer på at få dig virkelig afslappet og genopladt fra hverdagens stress. Pris 745 kr.
 

"Oceanic Bliss Massage Citrus" 50 min.: En spamassage designet til at introducere både krop og sjæl i en tilstand af dyb afslapning med 100 % naturlige ingredienser. Denne rituallignende spa-massage fokuserer på at få dig virkelig afslappet og genopladt fra hverdagens stress. Pris 745 kr.

"Elemis Body Boost": Afslappende, energibesparende massage. Elemi's unikke top-to-toe massage, der bringer ny energi og genopliver dine sanser! en fejende, men samtidig behandlende massage teknologi tager behandlingen til et nyt niveau. Denne behandling stimulerer hver celle i kroppen og hjælper med at lindre muskelsmerter og detoxe huden takket være sødt duftende olier og balsam med alger og rav. En mineralladning, der giver dit sind ro og din krop ny energi! Den 55-minutters behandling omfatter fuld krop og hovedbundsmassage. Pris 745 kr.
 

"Elemis Salt Glow": Et eksotisk eksfoliering ritual, der styrker og vitaliserer kroppen. Efter en let kropsbørstning dryppes masser af varm olie over hele kroppen før frangipani Salt Glow eller Lime & amp; Ginger Salt Glow påføres. Du bliver siden indpakket samtidig med, at ansigtet bliver grundigt rengjort, fugtet og peelet for at blive dejligt blødt. Efter afbrusning afsluttes behandlingen ved at anvende en dejlig kropscreme, der gør huden silkeagtig. En top-to-toe behandling, der skal opleves. Pris 745 kr.

"Pedicure" 50 min.: Pedicure hos os er et dejligt øjeblik for dine sunde fødder. Behandlingen starter med fodbad.
Derefter files hæle, hård hud fjernes, og neglene klippes. Afslutningsvis kan du vælge mellem at få neglene lakeret eller nyde en behagelig fodmassage. Fjernelse af gel-lak udføres ikke. Pris 745 kr.

Vores mest populære luksusophold over valgfri weekend hele året. 
Opholdet indeholder følgende:

Ankomst fredag kl. 15.00
2-retters middag første aften
2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
3-retters middag anden aften
1 valgfri behandling: 1 x 50 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset
Fri deltagelse i aktuelle træningsaktiviteter
Afrejse søndag kl. 12.00.

Der vælges der ud fra følgende behandlinger:

50 min: ”Skansens Classic Facial”, "Magnesiumpakning", ”Calciumindpakning”, "Elemis Body Boost", “Oceanic Bliss Massage Kokos”, "”Oceanic Bliss Massage Citrus”, "Pedicure" og"Elemis Salt Glow".

For beskrivelse af de respektive behandlinger, se under fanen "Behandlinger".

Pris pr. person dobbeltværelse enkeltværelse 
Hovedbygningen 4.625 kr. 5.425 kr.
Pavillionen 3.975 kr. 4.775 kr.
priser gyldig frem til 22.12.2024    

 

BEMÆRK! Hotellet er helt lukket ned for perioden 27.11.2023 - 31.1.2024

Tillæg: Havudsigt i Hovedbygningen 450 kr./person.
Opholdet er ikke muligt at booke i juli måned!

Vores mest populære luksusophold med to overnatninger i hverdage hele året. 
Opholdet indeholder følgende:

Ankomst kl. 15.00.
2-retters middag første aften
2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
3-retters middag anden aften
2 valgfrie behandlinger: 1 x 50 min. + 1 x 25 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset
Afrejse kl. 12.00.

I pakkerne vælges der ud fra følgende behandlinger:
50 min: ”Skansens Classic Facial”, "Magnesiumpakning", ”Calciumindpakning”, "Elemis Body Boost", “Oceanic Bliss Massage Kokos”, "”Oceanic Bliss Massage Citrus”, "Pedicure" og"Elemis Salt Glow".

25 min: "Ansigts- og hovedbundsmassage", ”Mini Facial”, "Elemis Body Boost" og ”Oceanic Bliss Bodyscrub Kokos”.

For beskrivelse af de respektive behandlinger, se under fanen "Behandlinger".

Pris pr. person dobbeltværelse enkeltværelse 
Hovedbygningen 4.300 kr. 5.100 kr.
Pavillionen 3.750 kr. 4.550 kr.
priser gyldig frem til 22.12.2024    

 

BEMÆRK! Hotellet er helt lukket ned for perioden 27.11.2023 - 31.1.2024

Tillæg: Havudsigt i Hovedbygningen 450 kr./person.
Opholdet er ikke muligt at booke i juli måned!

Priseksempel: Spa i Sverige

Prisen indeholder følgende:

2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
2-retters middag første aften
3-retters middag anden aften
2 valgfrie behandlinger: 1 x 50 min. + 1 x 25 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset. 
 

Pris: 3.750 kr.*
*

"Skønne Hverdag" pr. person

Bestil dette hotel

Angående: Hotel Skansen, Wellness i Sverige

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

"Superlækkert og lige hvad vi trængte til"
"Ligger flot ned til vandet"
"Nød en tur i havet og fik varmen i saunaen bagefter"

Lisbeth Jacobsen


"Ren luksus og næste gang tager vi et par venner med"
"Vi synes at turen var alle pengene værd"
"Bedste spa-hotel vi har prøvet"

Hanne & Kim Jonsen


"Dejlige faciliteter og et smilende personale"
"Man følte sig godt tilpas og næsten som hjemme"
"Maden er virkelig lækker"

Tony Hansen

Gode alternativer til denne rejse

Wellness i Sverige på landets velnok bedste spa-hotel. Ren forkælelse!

Pris fra 1.475 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.900 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 2.150 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness