Forside > Wellness I Sverige > Hotel Skansen

Hotel SkansenWellness i Sverige

Stilfuldt Spaophold i Sverige

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours er meget glade for at kunne præsentere vores gæster for et ophold på luksuriøse og behagelige hotel Skansen. Hotellet ligger i den hyggelige landsby Båstad med perfekt beliggenhed ned til Kattegat og blot et stenkast fra København. Hotel Skansen har aner tilbage til 1877, hvor bygningen blev opført som et kornmagasin. I 1920’erne forestod en ombygning til hotel, og Hotel Skansen blev dermed mødested for bade- og tennisgæster. Siden 1990 er hotellet kontinuerligt blevet udbygget til en charmerende minimetropol. Skånsomt formet og bevidst fuldendt for at kunne smelte ind i den pittoreske landsbykultur. Hvert år i begyndelsen af juli, er hotellet vært for den verdensberømte tennisturnering ”Swedish Open”.
Det er dermed det oplagte valg for en smuttur til Sverige og for de gæster som ønsker et ophold af allerhøjeste kvalitet. Det er med de varmeste anbefalinger at Spa Tours tilbyder dette wellnesshotel.

Nyd en gåtur ved stranden eller besøg den hyggelige lille marina. En gåtur igennem de brostensbelagte gader og et kig på de rustikke gamle huse erbestemt også et hyggeligt øjeblik.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Hotellet tilbyder konferencefaciliteter der kan tilpasses til dit firmas specifikke ønsker. Der kan vælges mellem hele 20 konferencelokaler på forskellige størrelser. Dermed kan det arrangeres så det passer til netop jeres kommende møde, seminar, konference eller blot et mindre lokale til brug for ledergruppen.
Kontakt Spa Tours angående et firmaarrangement med et strejf af den svenske gæstfrihed og med høj kvalitet.

 

På Hotel Skansens smagsfuldt indrettede værelser, nyder du lige vel nattens stilhed, som et øjebliks hvile i løbet af dagen. De totalt 173 veldisponerede hotelværelser giver plads til i alt 330 gæster. Værelserne er beliggende i Hovedbygningen, Tennispavillonen, Kongresbygningen og i de separate villaer. Alle værelser er stilfuldt indrettet og med opkobling til Internettet. Som gæst på hotellet fornemmer man let den historie og høje kvalitet som igennem årene har gjort Hotel Skansen til et af de allermest populære hoteller i Sydsverige.

Året rundt kan gæsterne nyde mad og drikke som passer til alle smagsløg, stemninger og anledninger. Stilfulde ”Restaurant Sand” byder på havudsigt og et prisbelønnet køkken, mens ”Sands Bakficka” er et mere afslappet mødested tæt ved havnen. I hotellets behagelige sofaområdefindes der aviser, blade, kaffe og servering hele dagen. Har man mod på at bade i havet, er der mulighed for at besøge koldbadehuset. Herude kan man nyde saunaen og bade direkte i Kattegat. Fra hotellet går man via en badebro 60 meter ud i havet til det hyggelige badehus. Stress helt af i den 38 graders japanske udendørs pool. Bagefter kan man passende slappe af i loungen foran pejsen.

Hotel Skansens lækre spa-afdeling er tilgængelig for alle hotelgæsterne. Her er findes der sauna, dampbad, japansk pool samt en kløverformet pool med havudsigt og skønne hvilestole.
Du har også mulighed for at booke herlige behandlinger eller et kurbad i løbet af dit besøg. Du kan f.eks. vælge mellem træbadekar, floating-bad eller jacuzzi.
Derudover er der skiftende aktivitetsprogrammer såsom stavgang, afrikansk dans, qi gong og yoga, som blot er nogle af de weekendaktiviteter der tilydes i deres Body & Mind program.
 

"Ansigts- og hovedbundsmassage": Rensende og drænerende ansigtsmassage med afrensning, aromessence og creme samt afslappende massage af hovedbunden. Pris 395 kr.

"Elemis quick fix for mænd": Total afslapning på kort tid til den mandlige hud! Du får rengøring, peeling og en ansigtsmaske tilpasset din hudtype. Mens ansigtsmasken virker får du en afslappende hånd og arm massage. Pris 395 kr.

”Elemis Quick Fix Facial”: Samlet afslapning på kort tid! Du får rengøring, skrælning og fugtgivende ansigtsmaske. Mens ansigtsmasken virker, får du en god hånd- og armmassage. Pris 395 kr.

"Elemis Facial Classic": Oplev det bedste inden for videnskabelig hudpleje. En effektiv behandling skræddersyet til bare din hudtype, der garanterer synlige resultater. Behandlingen, som varer 50 min. omfatter hudanalyse,
rengøring, peeling, behandlingsmaske, en specielt designet massageteknik til
ansigt og decolletage samt hovedbundsmassage. Damp og dræning, hvis det ønskes. Pris 630 kr.

”Helkropsmassage”: En klassisk massage til hele kroppen. Her er det vigtigt, at du fortæller terapeuten, hvad du ønsker at fokusere på, f.eks. den øverste del af ryggen eller armene, og hvilken styrke du vil have massagen med.. Pris 745 kr.

”Hot Stone massage”: Nyd et øjebliks total afslapning. En skøn kropsmassage i 50 min. med varme lavasten som dæmper stress og opløser spændinger og genopretter balancen. Som afslutning en skøn ansigtsmassage med koldesten. Pris 745 kr.

"Elemis Hot Mineral Body Boost": Afslappende, energibesparende massage
Elemi's unikke top-to-toe massage, der bringer ny energi og genopliver dine sanser! en
fejende, men samtidig behandlende massage teknologi tager behandlingen til et ny
niveau. Denne behandling stimulerer hver celle i kroppen og hjælper med at lindre
muskelsmerter og detoxe huden takket være sødt duftende olier og balsam med alger
og rav. En mineralladning, der giver dit sind ro og din krop ny energi!
Den 55-minutters behandling omfatter fuld krop og hovedbundsmassage. Pris 630 kr.

"Elemis Garden of England Rose": Afslappende, beroligende massage. Elemi's unikke top-to-toe massage, der bringer ny energi og genopliver dine sanser! En fejende, men samtidig behandlende massage teknologi tager behandlingen til et nyt niveau. Nærende, fugtighedsgivende og sødt duftende olie og balsam med rose, camelina og valmue tager sanserne på en tur gennem en britisk have. Den 55-minutters behandling omfatter fuld krop og hovedbundsmassage. Pris 630 kr.

"Elemis Salt Glow": Et eksotisk eksfoliering ritual, der styrker og vitaliserer kroppen. Efter en let kropsbørstning dryppes masser af varm olie over hele kroppen før frangipani Salt Glow eller Lime & amp; Ginger Salt Glow påføres. Du bliver siden indpakket samtidig med, at ansigtet bliver grundigt rengjort, fugtet og peelet for at blive dejligt blødt. Efter afbrusning afsluttes behandlingen ved at anvende en dejlig kropscreme, der gør huden silkeagtig. En top-to-toe behandling, der skal opleves. Pris 630 kr.

Vores mest populære luksusophold over valgfri weekend hele året. 
Opholdet indeholder følgende:

Ankomst fredag kl. 15.00
2-retters middag første aften
2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
3-retters middag anden aften
1 valgfri behandling: 1 x 50 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset
Fri deltagelse i aktuelle træningsaktiviteter
Afrejse søndag kl. 12.00.

Der vælges der ud fra følgende behandlinger:

50 min: "Elemis Facial Classic", "Magnesiumpakning", "Elemis Hot Mineral Body Boost", "Elemis Body Relax massage", "Peaceful pregnancy", "Pedicure" og"Elemis Salt Glow".

For beskrivelse af de respektive behandlinger, se under fanen "Behandlinger".

Pris pr. person dobbeltværelse enkeltværelse 
Hovedbygningen 4.625 kr. 5.425 kr.
Pavillionen 3.975 kr. 4.775 kr.
priser gyldig frem til 22.12.2024    

 

BEMÆRK! Hotellet er helt lukket ned for perioden 27.11.2023 - 31.1.2024

Tillæg: Havudsigt i Hovedbygningen 450 kr./person.
Opholdet er ikke muligt at booke i juli måned!

Vores mest populære luksusophold med to overnatninger i hverdage hele året. 
Opholdet indeholder følgende:

Ankomst kl. 15.00.
2-retters middag første aften
2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
3-retters middag anden aften
2 valgfrie behandlinger: 1 x 50 min. + 1 x 25 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset
Afrejse kl. 12.00.

I pakkerne vælges der ud fra følgende behandlinger:
50 min: "Elemis Facial Classic", "Magnesiumpakning", "Elemis Hot Mineral Body Boost", "Elemis Body Relax massage", "Peaceful pregnancy", "Pedicure" og"Elemis Salt Glow".

25 min: "Ansigts- og hovedbundsmassage", "Elemis Body Relax massage", "Elemis Hot Mineral Body Boost", "Bodyscrub" og ”Elemis Quick Fix Facial”.

For beskrivelse af de respektive behandlinger, se under fanen "Behandlinger".

Pris pr. person dobbeltværelse enkeltværelse 
Hovedbygningen 4.300 kr. 5.100 kr.
Pavillionen 3.750 kr. 4.550 kr.
priser gyldig frem til 22.12.2024    

 

BEMÆRK! Hotellet er helt lukket ned for perioden 27.11.2023 - 31.1.2024

Tillæg: Havudsigt i Hovedbygningen 450 kr./person.
Opholdet er ikke muligt at booke i juli måned!

Priseksempel: Spa i Sverige

Prisen indeholder følgende:

2 x Overnatninger
2 x Morgenbuffet
1 x Frokost
2-retters middag første aften
3-retters middag anden aften
2 valgfrie behandlinger: 1 x 50 min. + 1 x 25 min.
Adgang til spa-afdeling samt rooftop pool
Adgang til træningsfaciliteter samt koldbadehuset. 
 

Pris: 3.750 kr.*
*

"Skønne Hverdag" pr. person

Bestil dette hotel

Angående: Hotel Skansen, Wellness i Sverige

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

"Superlækkert og lige hvad vi trængte til"
"Ligger flot ned til vandet"
"Nød en tur i havet og fik varmen i saunaen bagefter"

Lisbeth Jacobsen


"Ren luksus og næste gang tager vi et par venner med"
"Vi synes at turen var alle pengene værd"
"Bedste spa-hotel vi har prøvet"

Hanne & Kim Jonsen


"Dejlige faciliteter og et smilende personale"
"Man følte sig godt tilpas og næsten som hjemme"
"Maden er virkelig lækker"

Tony Hansen

Gode alternativer til denne rejse

Wellness i Sverige på landets velnok bedste spa-hotel. Ren forkælelse!

Pris fra 1.475 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.790 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 2.150 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identical
pack-hungry