Forside > Wellness i Montenegro
     
Slet
Søg

Wellness i Montenegro

Spa Tours introducerer hermed danskerne for et nyt rejsemål, som har en spændende historie og en naturrigdom ud over det sædvanlige. Montenegro er en lille del af det tidligere Jugoslavien og ligger syd for Kroatien. Indbyggertallet er på blot 650.000 og hovedstaden er Podgorica.

Montenegros rigdom er tydeligvis den uberørte natur med fantastiske bjergmassiver, dybe kløfter, vilde floder og nogle af Europas smukkeste strande. Lokalbefolkningen er varme og gæstfrie overfor besøgende. Klimaet er mildt og varmt som i resten af middelhavsområdet.

Rejsen dertil:

Spa Tours sender gæster af sted fra Kastrup lufthavn til Dubrovnik, for gæster som skal til Igalo. Dubrovnik er den nærmeste større lufthavn og er blot 24 km. fra Igalo instituttet. Vi forsøger at booke nonstop fly, så vidt muligt eller også med kort ventetid i Wien. 

For rejsende til Hyatt Regency Kotor Bay Resort, sender vi gæster af sted fra Kastrup lufthavn til Dubrovnik og i sommerperioden med direkte fly til Tivat, som ligger blot 10 km. fra hotellet. 

I lufthavnen hentes gæsterne i bus eller bil af hotellets egen chauffør.

Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato.

Læs mere

Søgeresultater

Kurophold ved havet, med stort indhold og naturskønne omgivelser

Pris fra 8.650 kr. / person

5-stjernet luksushotel i Montenegro med unik beliggenhed!

Pris fra 6.975 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identicalpack-hungry