Forside > Kurophold i Tjekkiet
     
Slet
Søg

Kurophold i Tjekkiet

Kurophold i Tjekkiet

Føler du, det er på tide, du trækker stikket og tager et sted hen, hvor du er fri for at tænke på arbejde, madlavning og tøjvask, så overvej et kurophold med Spa Tours. På et spaophold er der virkelig lagt op til afslapning på en måde, som de færreste oplever til daglig. Vi tilbyder skræddersyede ophold for dig, der enten søger wellness ud over det sædvanlige eller søger helt særlige helbredende eller lindrende kurbehandlinger. Du kan finde det hele på spændende destinationer i Europa her hos os. Her på siden handler det om Tjekkiet – og har du ikke før være i Tjekkiet, så er det absolut på tide. Dette land er en overset perle, for landet har nemlig en masse at byde på, som du ikke må gå glip af.

Få masser af wellness i Tjekkiet

Tjekkiet har med dets lange og stolte spa-traditioner tiltrukket gæster fra nær og fjern i årevis. Spa Tours har valgt at tilbyde kurophold i to af verdens mest kendte kurbyer, Karlovy Vary (Karlsbad) og Marianske Lazne (Marienbad). Vandet i byerne er verdensberømte for dets helende virkning og de medicinske behandlinger på de mange kurhoteller er af meget høj kvalitet. Spa Tours samarbejder med de mest traditionsrige kurhoteller i landet. Søger du derfor et kurophold af høj kvalitet, hvor der er fokus på kroppens sundhed, hvile og genopbygning, er hotellerne i Tjekkiet det helt rette valg. Har du brug for at tabe dig eller lider du eventuelt af diabetes, kan et kurophold faktisk også hjælpe dig på rette vej. Specielt har kurene en gavnlig effekt på eksempelvis mavelidelser, vægttab, og diabetes.

På de forskellige hoteller i Tjekkiet kan du desuden nyde godt af nogle lækre wellnessfaciliteter. Heriblandt kan nævnes et væld af massager, mineralbade og termiske bade. Flere af hotellerne ligger i fantastiske naturomgivelser, hvor det virkelig er muligt at få ro i sindet ved blot at gå en tur i området. Snyd derfor ikke dig selv for en helt unik oplevelse i Tjekkiet, men book et af vores kurhoteller i dag. Spa Tours skræddersyr rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato. Begynd derfor allerede i dag at gøre dig nogle tanker omkring, hvad du har af behov for af behandlinger, så kan vi sammen finde det perfekte kurhotel i Tjekkiet.

Rejsen dertil:
Der flyves alle dage nonstop fra Kastrup eller Billund til Prag. I lufthavnen hentes gæsterne i bil eller bus og transporteres direkte til hotellet. Transporttiden er på ca. 1½ - 2 timer til begge byer og med en flyvetur på under 1,5  time, er Tjekkiet den perfekte get away for både par og familier.

Læs mere

Søgeresultater

Bestil et kurophold i skønne Karlsbad med 600 år lang kur-tradition. 

Pris fra 7.950 kr. / person

Luksuriøst og historisk hotel i hjertet af Prag

Pris fra 3.675 kr. / person

Unikt kurhotel som gæstede Chopin, Goethe og Kong Edward

Pris fra 11.950 kr. / person

Besøg Marienbad, hvor Chopin, Goethe og Kong Edward tog på kurophold

Pris fra 8.250 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness