Forside > Kurophold i Italien
     
Slet
Søg

Kurophold i Italien

Italien byder på en historie som er helt unik, samt en gæstfrihed og kultur, som har medført, at Italien i dag er et af de mest besøgte lande i verden. Rom er et optimalt tilflugtssted for romantikere og livsnydere. Går man en tur i bymidten føles det som om, man er blevet ført tilbage i tiden, og de mange historiske levn beretter om fordums storhed. Bestil et ophold på behagelige Hotel Crowne Plaza St. Peters eller Castelluccia i udkanten af byen.

Derudover har Spa Tours en yderst spændende destination i Bagno di Romagna, som er beliggende lidt nord for Toscana. Bagno di Romagna er ikke overrendt af turister og er derfor et oplagt rejsemål for dem, som vil stresse helt af i smukke naturomgivelser. Området er kendt for at være Italiens spisekammer og har været kursted helt tilbage fra romertiden.

 

Oplev spa og wellness i Italien

Drømmer du om at kunne nyde livet på et kurophold, så er du landet på den rette side. Booker du et ophold på vores Roséo Euroterme-hotel, så venter der store oplevelser og masser af afslapning i den hyggelige by Bagno di Romagna. Denne helt unikke by ligger placeret blandt termiske kilder, og omgivelserne er en oplevelse i sig selv. Her får du adgang til en swimmingpool, der er opvarmet fra kilderne, og denne sammensætning er ideel til dig, der har problemer med maven, gigt, ryg, skuldre, bækken, hofter og knæ. Yderligere kan du stresse af i en orientalsk spa, og nyde et stort udvalg af behandlinger, der virker lindrende og forebyggende på bestemte lidelser.

Besøger du Castello de Castelluccia i nærheden af Rom, så kommer du til at bo på et gammelt slot, der er ombygget til hotel. Dette hotel byder på masser af romantik og er derfor oplagt for dig, der planlægger at invitere din bedre halvdel med. Her får I fri adgang til diverse spabade, swimmingpool samt mulighed for at booke dybdegående massager, der heler både krop og sind. Glæd dig til wellness i Italien – her venter oplevelser for livet, der vil resultere i en følelse af fornyelse, når du vender hjem.

Rejsen dertil:

Spa Tours sender vores gæster af sted nonstop fra Kastrup og Billund til Rom. Der er afrejse til Rom alle dage fra Kastrup og et par gange ugentligt fra Billund. Transporttiden er på ca. 2 ½ time. Fra lufthavnen anbefales det at tage en officiel taxi til hotellet, hvilket koster ca. 50 Euros. Til Róseo Hotel Euroterme flyves der fra Kastrup til Bologna. Herefter hentes gæsterne i bil og transporten er ca. 1 ½ time. Spa Tours skræddersyr rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at vide mere om vores kurophold i Italien.

Læs mere

Søgeresultater

Spa & Kurophold i toscanske landskaber. Nyd de termiske bade 

Pris fra 6.250 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identicalpack-hungry