Forside > Book et wellness ophold
     
Slet
Søg

Book et wellness ophold

Bliv forkælet med et luksuriøst wellnessophold

Wellness og spa-ophold drejer sig om forkælelse. Mange har en travl hverdag og kan her komme væk fra stress og jag. Nyd et lækkert ophold af allerhøjeste kvalitet og få energien tilbage. Spa Tours har nøje udvalgt de bedste spa-hoteller. Wellness- og spa-ophold med Spa Tours giver dig rig mulighed for et rigtigt forkælelsesophold, som du sent vil glemme.

Spa Tours er et lækkert tilbud for dig, der vil forkæle din krop med wellness og skønhedsbehandlinger. Personalet på de respektive wellness og kursteder i Europa har lange og stolte traditioner i diverse massager og skønhedsbehandlinger. Spa Tours kender de bedste wellness steder i Europa. Derfor kan vi skræddersy et spaophold lige efter dine behov for velvære og pleje. Yderligere er Spa Tours også et seriøst bud på en aktiv ferie med kultur, natur, sport og herlige udflugtsmål. Sagt med få ord: Spa Tours vil være i stand til at give næsten alle aldersgrupper en uforglemmelig oplevelse og skøn velvære.

Wellnessophold på skønne destinationer

Hos Spa Tours har vi et bredt udvalg af en masse dejlige destinationer, som vi vil give vores bedste anbefaling, når du skal finde stedet til dit næste wellnessophold. Vi har udvalg hoteller og kurbade i de bedste byer og egne i Europa, så samtidig med, at du får et skønt ophold, hvor du kan opleve de mange forskellige massager og behandlinger, de forskellige kurbade i Europa har at byde på, så kan du samtidig også opleve skøn natur eller spændende kultur.

Læs mere

Søgeresultater

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.940 kr. / person

Spa & Kurophold i toscanske landskaber. Nyd de termiske bade 

Pris fra 5.950 kr. / person

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 2.950 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.770 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 2.600 kr. / person

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.930 kr. / person

Vis flere
Kontakt os gerne for råd og vejledning
identical
pack-hungry