Forside > Om Spa Tours

Om Spa Tours

Spa Tours er specialister i kurophold & spa-ophold med stort indhold!

Formålet med Spa Tours, er at lave et alternativ til de mere traditionelle rejser, hvis formål oftest er at sende folk til eksotiske rejsemål, skiture osv. Vi har valgt at dele vores sortiment op i to kategorier, kurophold og wellness. Dette blot for at gøre det lettere for dig at finde netop din ønskerejse.

Vi vil her for interesserede give en kort beskrivelse af os som personer og hvilke kompetencer og idéer der ligger bag Spa Tours.

Spa Tours er drevet og ejet af ægteparret Lejla og Jarl. Firmaet er stiftet i 2005 og har en sund økonomi og en god udvikling.

Lejla Cikic er født og opvokset i Montenegro, hvor kurtraditionen længe har været en del af hendes liv. Hun flyttede hertil for i år 2000, hvorefter hun har taget en uddannelse som markedsføringsøkonom på engelsk. Lejla har desuden arbejdet for et andet rejsebureau, som sælger kurrejser til Slovakiet. Hun har udover kendskab til branchen også den fornødne sproglige og kulturelle baggrund til at starte i rejsebranchen. I 2022, åbnede Lejla desuden et nyt eksklusivt tøjbrand for kvinder, By Cikic

Jarl Lindholt, stifter af Spa Tours. Jarl har en uddannelse som markedsøkonom og har arbejdet med business to business salg i 3 år for et svensk firma. Han har været salgsleder og har tidligere dyrket eliteidræt i en længere årrække. Jarl har gennem sin sport fået viljen og interessen for at arbejde med den meget konkurrenceprægede rejsebranche.

Bestil dit kommende kurophold eller wellnessophold ved Spa Tours, hvis du vægter personlig service og et stort branchekendskab højt. Vi er eksperter i behandlinger, spa-ophold og wellness. Desuden har vi igennem årene opbygget en stor kompetence i, at give dig den bedste vejledning. For os er det meget vigtigt at vores kunder bestiller det helt rette ophold, så oplevelsen svarer overens med forventningerne.

 

 

 

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identicalpack-hungry