Forside > Gavekort til spaophold

Gavekort til spaophold

Bestil et gavekort til én der fortjener en kærlig behandling

Leder du efter gaven, der ikke skal byttes? Find et gavekort til spaophold eller wellness hos Spa Tours. Spaophold og wellness er nemlig velvære for både krop og sjæl, og der findes vel nok ikke en mere ønskværdig gave end forkælelse. Forkælelse kan alligevel være svært at pakke ind, men med et gavekort til spaophold har du den ideelle gaveløsning.

Hos Spa Tours kan du købe forskellige wellness ophold til mange spændende destinationer i Europa. Køber du et gavekort, så kan modtageren helt selv bestemme, hvor turen skal gå hen, og hvilken type wellness det skal være. Du giver nemlig blot et beløb, og så hjælper vi gerne med resten.

Hos Spa Tours er vi specialister i kurophold og spaophold, og vi tilbyder derfor flere forskellige rejsetyper og destinationer. Eksempelvis kan du glæde en du holder af med et gavekort til et wellness ophold, der indebærer en luksuriøs oplevelse, som gavemodtageren sent vil glemme. Vores topprofessionelle personale er nemlig eksperter i at give massage og andre forkælende behandlinger af højeste kvalitet, så man blot kan lukke øjnene og nyde opholdet i fulde drag. Vi kender samtidig de bedste steder for wellness i Europa, og vi tilbyder blandt andet skønne ophold i alt fra Tyskland og Sverige til Ungarn og Italien.

Forkæl en du holder af med et gavekort

I en travl hverdag kan et opfriskende kurophold være en skøn måde at få energien tilbage igen. Med et gavekort til kurophold giver du den ultimative afslapningsgave, som vil imponere de fleste. Vi giver nemlig altid den absolut bedste behandling alt efter, hvad den enkelte har brug for.  

Gavekort til spaophold er den perfekte gave til både julegaven, brylluppet, fødselsdagen, jubilæet eller blot til en af dine nærmeste som ”bare fordi”-gave. Uanset om gaven skal gives til en mand eller kvinde, kan du være sikker på, at du med et gavekort til spaophold har en gave, der er lidt udover det sædvanlige. Hvis du mangler inspiration til et uforglemmeligt spaophold, kan du med fordel tage et kig på vores anbefalinger. Nogle af vores ophold er eksempelvis sæsonbetonede, ligesom vi også løbende har flere forskellige spændende kampagner med særligt gode tilbud.

Du kan lave dit gavekort på lige det beløb, du ønsker, og vi hjælper gerne med at lave det helt rigtige gavekort. BEMÆRK AT GAVEKORT UDLØBER EFTER 3 ÅR!

Ved indløsning af gavekort: Spa Tours forbeholder sig ret til at opkræve merbetaling ved evt. prisstigning i forbindelse med bestilling af rejsen. 

Du er altid velkommen til 
at kontakte os på telefon 87 38 11 00, 
eller på e-mail kontakt@spa-tours.dk

Spa Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1743.

 

Bestil et gavekort her ...
 
 

 

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identical
pack-hungry