Forside > Grupperejser
     
Slet
Søg

Grupperejser

Grupperejser er populære ved Spa Tours

Spa Tours arrangerer flere gange årligt grupperejser til forskellige destinationer i Europa. Hermed er der mulighed for at knytte nye venskaber og se nogle af Europas smukkeste naturskatte. 

I grupperejserne bliver der arrangeret spændende udflugter og lavet fællesarrangementer, som gør kuropholdet til en indholdsrig rejseoplevelse. Grupperejserne arrangeres med fly fra Kastrup lufthavn og der er som hovedregel rejseledere med fra start til slut. Så er du lidt usikker på at rejse alene, er denne rejseform det helt rette valg!

Behandlingsdelen af opholdet starter som hovedregel med et lægetjek, hvor et individuelt kurprogram bliver tilrettelagt for netop dig og din krop. Dagligt vil der være behandlinger og du vil komme tilbage til hverdagen med fornyede kræfter.

Spa Tours arrangerer desuden lukkede gruppearrangementer for firmaer, foreninger, skoler og institutioner. På vores destinationer er der glimrende mødefaciliteter, hvormed du og dine kolleger kan forbinde ”business med pleasure”. Se vores afsnit om firmature for mere inspiration.

Aktuelle grupperejser i 2024:

Montenegro for perioden 3.10 - 17.10.2024. Prisen er 13.750 kr./person. Se mere her

Klik under "Priser", så finder du grupperejsetilbuddet!

Læs mere

Søgeresultater

Kurophold ved havet, med stort indhold og naturskønne omgivelser

Pris fra 8.650 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identicalpack-hungry