Forside > Kurophold i Slovakiet
     
Slet
Søg

Kurophold i Slovakiet

Spa Tours har 4 destinationer i Slovakiet, hvor det ene kursted ligger i den sydlige del af landet og ikke langt fra grænsen til Ungarn. Det andet kursted med psoriasisbehandlinger ligger i den nordlige del og ikke langt fra hovedstaden Bratislava. De sidste to kurhoteller ligger er Slovakiets bedste og beliggende i den mest kendte kurby, Piestany.

Slovakiet har omtrent lige så mange indbyggere som i Danmark og et lidt større areal. Klimaet er mildt og med mange solskinsdage. Områderne tilbyder en dejlig uberørt natur med smukke og grønne omgivelser. 

Sproget er slovakisk, men på hotellerne taler personalet i receptionen og ved lægetjekket engelsk og tysk. Valutaen er Euro.

Rejsen dertil:

Spa Tours sender vore gæster af sted nonstop til Budapest for gæster som skal på kurophold på Hotel Diamant Dudince. Budapest lufthavn ligger ca. 2 timers kørsel fra Dudince. Fra lufthavnen hentes gæsterne i bus eller bil af hotellets egen chauffør.
Til kurstedet Smrdaky og Piestany sender vi vore gæster fra Kastrup nonstop til Wien, hvorefter gæsterne hentes af chauffør fra hotellet.
Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato.

Læs mere

Søgeresultater

Dybdegående kurophold på traditionsrigt kurhotel på spa-øen, Piestany

Pris fra 11.250 kr. / person

Luksuriøst 5-stjernet kurophold på autentisk kurhotel i Piestany

Pris fra 14.250 kr. / person

Traditionsrigt kurophold med dybdegående behandlinger

Pris fra 7.875 kr. / person

Psoriasisbehandling - godkendt af Regionerne!

 

Pris fra 7.650 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness