Forside > Wellness i Estland
     
Slet
Søg

Wellness i Estland

Har du nogensinde oplevet Estland? Landet, der ligger gemt bag Finland, Rusland og Letland er en overset feriedestination. På trods af landet relativt lille størrelse, så rummer der masser af kultur- og naturoplevelser i Estland – og ikke mindst wellness-oplevelser.

Spa Tours tilbyder sparejser til Tallinn, som er hovedstaden i Estland. I Tallinn kan man både se, føle og røre ved historien over alt i denne overvældende romantiske by: Den findes i lanternernes lys, når det kaster sine skygger på den hullede stenmur i en købmandsgård i Den Gamle By. Den findes imellem de store gamle træer i parkerne, og i en østersøbrise, når den kaster havets bølger op omkring dine fødder langs strandpromenaden. Forkæl den du holder af, eller nyd en familietur til et anderledes land, som har alt, hvad hjertet begærer.

På hotellet, der er placeret lige midt i byen, Tallink Spa & Conference Hotel, kan du nyde et væld af spændende og afstressende behandlinger. Dette hotel er desuden oplagt for dig, der overvejer at tage dine kollegaer med på en miniferie, hvor du fx planlægger at afholde en workshop. Når I er færdige med at arbejde, kan I blot træde uden for døren, og så står I midt i Tallinn, der byder på mange hyggelige caféer og barer.

 

Oplev ultimativ luksus med spa i Estland

Trænger du til lidt selvforkælelse, eller kender du en, der gør, så er en wellness-ferie i Estland et oplagt valg. Det er den perfekte måde at koble af på og slippe væk fra hverdagens stress. På et af vores wellness-hoteller i Estland er der garanti for en oplevelse ud over det sædvanlige. Spa Tours har yderligere et godt samarbejde med Viimsi Spa, som er et dejligt 4-stjernet hotel, beliggende lidt uden for centrum og i den mondæne del af byen. Hotellet ligger blot 500 meter fra Østersøens smukke kyster, og herfra er der glimrende transportmuligheder ind til centrum af Tallinn. På hotellet kan du nyde livet i den lækre spaafdeling, hvor du kan hoppe i poolen eller blive varmet igennem i saunaen. Yderligere kan du naturligvis booke enestående massagebehandlinger som fx en hot stone-massage. Her er det også muligt at bestille medicinske behandlinger for dig, der lider af kroniske sygdomme og smerter. Når du får lyst til at tage ind til byen, så afgår der jævnligt busser direkte fra hotellet.

Ønsker du at bo helt centralt i byen og nær den gamle bydel, skal opholdet være på Tallink Spa & Conference Hotel.

Rejsen dertil:

Spa Tours sender gæster af sted alle ugedage fra Kastrup nonstop til Tallinn. Spa Tours skræddersyr rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato.

Læs mere

Søgeresultater

Lækkert spa-ophold i hjertet af Tallinn. Oplev et spændende land!

Pris fra 2.950 kr. / person

Billigt spa-ophold i Tallinn, med behandlinger af høj kvalitet!

Pris fra 2.975 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness