Forside > Book et kurophold
     
Slet
Søg

Book et kurophold

Spa Tours' kurophold med professionel behandling. Kurrejser og ophold for personer, der har lidelser og skavanker, hvor der er brug for specialiserede behandlinger af et topprofessionelt personale. Kom hjem med nye kræfter og en oplevelse rigere.

Spa Tours er et seriøst rejsetilbud med behandlinger, for gæster med diverse lidelser såsom: gigt, astma, sclerose, skader i bevægeapparatet, hjerte-karsygdomme, lungelidelser, psoriasis, hudlidelser, maveproblemer, ryglidelser og desuden for folk der lider af stress.

Et kurophold er for dig der trænger til at “komme oven på igen” 

Det kan ikke undgås, at en travl hverdag slider på kroppen. For tit kan vi glemme at tage os den tid, vi behøver for at kunne få ladet vores batterier op og få energien igen. Og når der ikke er tid til det i en hverdag, som er fyldt med gøremål og pligter, så kan det komme til at få betydning. Både for humøret og for kroppen. Derfor er det også vigtigt at lytte til din krop, så du kan mærke, hvornår det er tid til at gøre noget ekstra.

Hos Spa Tours vil vi gerne hjælpe dig med at få dine kræfter og dit overskud igen. Derfor har vi udvalgt de bedste kurhoteller i Europa, som giver den bedste behandling alt efter, hvad du har brug for. 

Men ud over, at du på vores skønne udvalg af kur- og spaophold har mulighed for at få den behandling, som kan være med til at gøre en forskel for dig, så du kan få en god hverdag uden smerter eller andre problemer, så kan et kurophold også være det helt rigtige for dig, som trænger til en ultimativ omgang afslapning.

Hvis du kan mærke, at du ikke har det overskud, som du ellers plejer at have, kan det være et tegn på, at du trænger til at slappe af og komme væk fra hverdagens stress og jag. Med det helt rigtige kurophold kan du være sikker på, at både din krop og dit sind vil blive ladet op med fornyet energi.

Søgeresultater

Spa & Kurophold i toscanske landskaber. Nyd de termiske bade 

Pris fra 5.650 kr. / person

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 2.850 kr. / person

Kurophold ved havet, med stort indhold og naturskønne omgivelser

Pris fra 7.750 kr. / person

Luksuriøst 5-stjernet kurophold på autentisk kurhotel i Piestany

Pris fra 10.450 kr. / person

Bestil et kurophold i skønne Karlsbad med 600 år lang kur-tradition. 

Pris fra 6.950 kr. / person

Traditionsrigt kurophold med dybdegående behandlinger

Pris fra 6.975 kr. / person

Vis flere
Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness