Forside > Wellness i Kroatien
     
Slet
Søg

Wellness i Kroatien

Kroatien ligger ved Adriaterhavet og har et indbyggertal på ca. 4,5 millioner mennesker. Landet har, med god grund, satset hårdt på turisme de senere år og besøgende kan nyde kilometervis af dejlige strande, mere end 1.100 smukke øer og hyggelige middelalderlige byer.

Spa Tours sender gæster til den hyggelige by Umag. Byen har et indbyggertal på 13.000 og er beliggende i den nordøstlige del af regionen Istria, som er den mest velkendte turistdestination i Kroatien. På Istria findes der maleriske byer med kirker og torve liggende side om side med de moderne turistressorter, som kan tilfredsstille selv den mest krævende gæst.

 

Tag på wellness-hotel i Kroatien

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du bør lade din næste ferie gå til Kroatien. Turen til Kroatien er relativt kort, og i sommerhalvåret er der mere eller mindre garanti for godt vejr. I Kroatien venter der smukke naturoplevelser, spændende gastronomi og afslapning for alle pengene – især hvis du vælger et ophold på vores wellness-hotel. Måske har du været på wellness-hotel før, men hvis ikke, så venter der afslapning og selvforkælelse for alle pengene her. Det er de færreste, der er god til at tage sig tid til netop at drage afsted på sådan et ophold, men leder du efter den ultimative wellness i Kroatien, så finder du den her. På vores wellness-hotel i Kroatien kan du komme helt ned i gear, og her er der tid og plads til afslapning for både krop og sind. På hotellet får du adgang til strand og pool, musik og underholdning, samt diverse wellness-behandlinger.

Et wellness-ophold er den perfekte måde at få fornyet energi på, og måske din bedre halvdel også kan trænge til en ferie? I så fald synes vi helt sikkert, du skal overraske med en omgang wellness i Kroatien. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og kæresten vil med garanti sætte stor pris på det. I Kroatien venter det oplevelser for livet, både på og uden for det populære wellness-hotel i Umag.

Rejsen dertil:

Der flyves fra Kastrup og Hamborg nonstop til Ljubljana. Flyvetiden er på ca. 1 time og 50 min. Fra lufthavnen hentes gæsterne i bil og transporteres direkte til hotellet. Spa Tours skræddersyr rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato således, at du kan få din ferie sammensat præcis, som du har lyst og behov for. Er du i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os for yderligere information omkring din drømmerejse. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Læs mere

Søgeresultater

Dejligt spa-ophold ved havet i den smukke kystby, Umag.

Pris fra 6.500 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness