Forside > Tyskland > A-ROSA Travemünde

A-ROSA TravemündeTyskland

Wellness for Feinschmeckere

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours tilbyder hermed med stor fornøjelse vores gæster for et ophold på vidunderlige 5-stjernede A-ROSA i Travemünde. Beliggenheden ned til Østersøen med dets hvide sandstrande og friske havluft, danner en perfekt ramme om dette unikke spa-hotel. A-ROSA Travemünde er bl.a. blevet kåret til årets Wellnesshotel i Tyskland 2012. Så det bliver ikke meget bedre!

A-ROSA Travemünde er totalrenoveret i 2006 og bygget i det tidligere fungerende kurhotel. Hotellets rammer oser af tradition og indretningen samt de fantastiske faciliteter, medfører et ophold af allerhøjeste kaliber. Der er ingen tvivl om at dine dage på A-ROSA bliver en ren fornøjelse og det er næsten en skam at døgnet kun har 24 timer til rådighed. 

A-ROSA Travemünde tilbyder 163 dejlige værelser samt 41 suiter. En lækker wellness-afdeling ”SPA-ROSA” på ikke mindre end 4.500 m2. Gæsterne kan frit benytte Tysklands største og mest moderne Thalasso-center med frisk havvand i de to swimmingpools, pumpet ind fra Østersøen.

Fra hotellets lobby kan der bestilles golfrunde, hesteridning, tennis, malning, vandsport, beachvolley samt interessante udflugtsmål i området.

Vil du stresse helt af, er der fri tilmeldning til dagligt skiftendte holdklasser såsom yoga, pilates, spinning og vandgymnastik. Derudover er der afslapnings-rum med total fred og ro.
Sagt med få ord, så findes der i SPA-ROSA alt for at dine dage bliver den ultimative velvære!

Skal I som par forkæles ekstra meget, kan deres SPA-Suite bestilles for en halv dag. Her kan I sammen nyde en romantisk og suveræn oplevelse for to. Se mere under "Behandlinger".
 

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

 

Til at forkæle smagsløgene har A-ROSA hele 3 forskellige restauranter med hver sin stil og gastronomi.
I ”Wintergarten-restaurant”, som er hovedrestauranten, tilbydes ”showcooking” samt et helt enormt udvalg af kolde og varme retter. De skønne buffeter kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst og der findes stort set alt hvad hjertet begærer.
Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Buddenbrooks”, som er A-ROSA's gourmet-restaurant. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten.
Endeligt er der "Weinwirtschaft, som er hotellets vin & tapasrestaurant og ligger ved siden af hotellet. Yderligere er der mulighed for servering af lette retter døgnet rundt, både indendørs og udendørs.

I vinbaren, på terassen eller i piano loungen, kan der hele dagen nydes en forfriskning og hver aften er der musik og underholdning.
Hotellet har desuden gratis børnepasning i ”Club ROSINIS”, hvormed I som forældre kan nyde behandlingen og ”jeres tid”, helt uden bekymringer. 

A-ROSA Travemünde har Tysklands mest eksklusive Thalasso-center, hvor der tilbydes et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I Ayurveda-afdelingen kan kroppen blive forkælet med originale indiske kropsbehandlinger.
I fitnesscenteret findes de nyeste træningsmaskiner og mulighed for at holde formen ved lige.

Nyd en afslappende svømmetur i den 450 m2 store swimmingpool, hvorefter du kan gennemvarme din krop i en af de mange forskellige saunaer. Få masseret din krop med strålerne i en af spa-badene og nyd udsigten over havet.

På strandpromenaden findes der hyggelige caféer, restauranter og småbutikker. De morgenfriske kan nyde den smukke solopgang over havet og se skibene sejle mod deres havn.

"Sea Waves": Fantastisk kurbads-oplevelse i 50 min.  med undervandsmassage samt en peeling af hele kroppen med produkter fra havet såsom salt, alger og havvand. Du vælger selv din badeolie. Pris 485 kr. 

"St. Barth Softness": Afslappende og blødgørende peeling af hele kroppen i 30 min. udført med frugtenzymer fra papaya og youghurt samt havsand. Døde hudceller fjernes og din hud bliver silkeblød, hvorefter en skøn kokosolie påføres. Pris 515 kr.

"Quick Refresher - Facial Treatment": Dejlig ansigtsbehandling i 40 min. udført med eksklusive Thalgo produkter. Pris 515 kr.

"Pristhabhyanga - rygmassage": Behagelig indisk ayurvedamassage i 40 min. af skuldre, nakke og ryg som får genoprettet balancen og eventuelle spændinger fjernes. Pris 590 kr.

"Rasul for couples": Behandling for par i 45 min. "Arabisk badetradition" med dampbad, peeling af hele kroppen med mudder, salt og afvaskning. Efterfølgende er der ægte tyrkisk te samt frisk frugt og afslapning. Pris 705 kr.

"From the deep blue sea": Forkæl dig selv i 60 min. fuldstændigt med en unik kombinationsbehandling udført med friske produkter fra havet, en peeling af hele kroppen og afslutningsvis en blid kropsbehandling. Pris 705 kr.

"Whole Body Massage": Lad os forkæle dig med en skøn massage af hele kroppen i 60 min. udført med aromaolier. Afsluttende kan du nyde en dejlig ansigtsmassage med ren orkidéolie. Pris 735 kr.

"St. Barth Harmony": Blid og afslappende massage i 60 min. med kropsplejeprodukter afstemt efter dine behov og ønsker. Afslutningsvis bliver din krop indsmurt med aromaolier som får dig helt til at slappe af. Pris 735 kr.

"Clarins - SOS Moisturizing": Denne kropsbehandling i 60 min. vil blødgøre din hud med en cocktail af forfriskende produkter og du vil føle af kroppen bliver nulstillet. Pris 705 kr.

"St. Barth dream - SPA-ROSA for two": Nyd en romatisk par-oplevelse i spa-suiten med et glas champagne og et udvalg af de fineste chokoladetrøfler. Oplevelsen er fuldendt med den skønne havudsigt. Pris i alt 1.225 kr.

 

Her er pakken for jer som ønsker et ophold hvor I selv sammensætter oplevelsen. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
Middag med lækker buffet og showcooking
Overnatninger i superior værelse
Adgang til indendørs og udendørs swimmingpools med havvand
Adgang og deltagelse i yoga, pilates, fitness, saunaer oma.
Musik og underholdning i pianobaren
Børnepasning/underholdning
Brug af badekåbe & badetøfler
Et udvalg af kolde drikkevarer på værelset

Pris pr. person/nat Sæson A* Sæson B  Sæson C Sæson D
Hverdage (søn. - tors.)    865 kr.  1.075 kr.    1.185 kr.  1.295 kr.
Weekend (fre. - søn.)    995 kr.  1.185 kr.   1.295 kr.  1.410 kr.
priser gælder til 31.10.2018

 

     

Sæson A* specialtilbud og med forbehold for udsolgte værelser til specialpris!
Bemærk! I weekender kræves der min. 2 nætters ophold.

Sæson A: 7.1 - 7.2 og 18.2 - 22.3.2018.
Sæson B: 8.2 - 17.2, 8.4 - 26.4, 1.5 - 9.5, 13.5 - 17.5, 3.6 - 21.6, 2.9 - 4.10 og 28.10 - 31.10.
Sæson C: 2.1 - 6.1, 23.3 - 29.3, 2.4 - 7.4, 21.5 - 2.6, 22.6 - 12.7 og 5.10 - 27.10.
Sæson D: 26.12 - 28.12, 27.4 - 30.4, 10.5 - 12.5, 18.5 - 20.5 og 13.7 - 1.9.

Tillæg: Enkeltværelse 290 kr./nat (sæson A), 375 kr./nat (sæson B), 550 kr./nat (sæson C + D
Tillæg: Havudsigt 115 kr./nat/person (dog 150 kr./nat/person i sæson D)
Tillæg: Opgradering til 3-retters gourmetmiddag samt glas champagne. Pris 705 kr.
Book 7 nætter - betal for 6! (Gælder for hele året undtagen højtider og helligdage).

Vidste du?! Har du bestilt 3 gange tidligere til A-ROSA, giver Spa Tours dig fremover en gratis værelses-opgradering og en velkomstdrink! (gælder kun for sæson A)
 

Vores mest populære pakke og der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 overnatninger i superior dobbeltværelse
2 x morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
2 x middag med lækker buffet og showcooking
1 x afslappende rygmassage (30 min.)
Fri adgang til SPA-ROSA (4.500 m²) med saunaer, swimmingpools samt brug af badekåbe og badetøfler
Fri deltagelse i træningsklasser såsom yoga, pilates og fitness
Et udvalg af kolde drikkevarer på værelset

 

 
 

Pris 2.225 kr./person i perioden 1.11 - 31.3.2018.

Tillæg for weekender på 300 kr./person 
 

 

Hilsen fra Anne:

Hej damer,

Det er altid bekræftende, at komme ud og træne og møde alle jer seje og inspirerende bootcamp deltagere, som sammen altid formår at lave god energi og der er altid sjov og hyggelig stemning.

Om du følger mine metoder eller blot ønsker at blive inspireret til en sundere livsstil, vil du på denne SPA Tours BootCamp Experience blive inspireret, og gå hjem med en masse værktøjer til at fortsætte din videre rejse.

Til alle kvinder jeg har trænet og skriver til i mine bøger bruger jeg min metode for FIT – Firming Intensive Training – og denne træningsform er en blanding af de bedste og mest effektive teknikker indenfor styrketræning, gymnastik, aerobic, ballet, yoga og pilates. Udover disse elementer bruger jeg meget løbetræning og rask gang.

Jeg glæder mig til at se jer til nogle skønne dage på bootcamp

XX

Anne,

SPA Tours Bootcamp Experience by Anne Bech

Det kan du forvente:

Efter denne SPA Tours BootCamp Experience vil du have værktøjer til opnå dit bedste selv. Efter foredrag, træninger og Q&A sessioner, vil du have en omfattende forståelse for, hvordan du bedst kan tage dig af dig selv og hvordan du kan fortsætte din rejse via Anne Bechs metoder når du er kommet hjem.

Træninger med Anne efter hendes FIT metode. Her træner vi med egen kropsvægt eller lette vægte. Det er hårdt, men sjovt og uanset hvor du er i din træningsrejse, vil du få brugt din krop, sved på panden og et energikick.

Foredrag med Anne. Her får du alle Annes hemmelige tips og tricks, erfaringer og viden hun har tilegnet sig om kvindekroppen. Alt fra kosttilskud til holistisk velvære, hvordan du nedsætter stress og optimerer din livsstil.

Q&A. Har du spørgsmål, kan du få svar fra Anne. Q&A er altid effektive, for det tager udgangspunkt i dit spørgsmål og det udvikler sig ofte til en snak, hvor du møder andre som kan have samme udfordring og spørgsmål som dig.

Lækker forplejning er der sørget for. Her vil ikke være kalorietælling, men masser af lækker og sund mad.

SPA´en kan frit benyttes.  Og til Annes foredrag, vil du under holistisk velvære høre hvordan I bruger thalasso SPA´en på den mest optimale og effektive måde og hvorfor du bør treate dig selv med en tur i spa´en.

Stedet er det fuldstændig fantastiske SPA hotel A-Rosa Travemünde i Lübeck. Beliggenheden fås ikke bedre. Du skal bo helt ned til Østersøens hvide sandstrande, hvor du vil mærke den friske havluft og afslappede og luksuriøse stemning.  A-Rosa Travemünde har bl.a. været kåret til årets wellness hotel i tyskland, så det kan nærmest ikke blive bedre!

Disclaimer:

For at deltage er det en nødvendighed at du:

  • Kan træne (ikke har voldsomme skader)
  • Kan løbe på begynderniveau
  • Behandlinger bookes separat

Pris 6.475 kr./person. Tillæg for enkeltværelse på 1.110 kr.

Perioden er 25.5 - 27.5.2018. BESTILLING v. Spa Tours!

Priseksempel: Grundpakke

Prisen indeholder følgende:

2 x gourmet-morgenbord
2 x middag med showcooking og buffet
2 x overnatninger i superior værelse
Adgang til indendørs og udendørs swimmingpools med havvand
Adgang og deltagelse i yoga, pilates, fitness, saunaer oma. 
Musik og underholdning i pianobaren
Børnepasning/underholdning 
Brug af badekåbe & badetøfler
Et udvalg af kolde drikkevarer på værelset

Pris: 1.730 kr.*
*

"Grundpakke" specialtilbud i hverdage sæson A pr. person

Bestil dette hotel

Angående: A-ROSA Travemünde, Tyskland

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

- "Meget høj standard og alt fungerer perfekt"
- "Dejligt område, eksklusive værelser og helt fantastisk mad" 
- "Bestemt ikke sidste gang" 
- "Utrolig god service og et smilende personale"

Familien Kromann Larsen


 - "Vi trængte præcis til sådan et ophold og det levede mere end op til forventningerne"
- Atmosfæren var meget behagelig og super serivce"
- "Forplejningen var i top"
- "Vi vender tilbage til sommer"

Hanne og Anni Jakobsen


- "Helt fantastisk tur"
- "Stærkt anbefalelsesværdigt"
- "Vi var 6 piger som var af sted og vi havde en super oplevelse"

Lisbeth Løye og veninder

Gode alternativer til denne rejse

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.890 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.870 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 2.600 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identical
pack-hungry