Forside > Wellness I Tyskland > Weissenhaus Private Nature Luxury Resort

Weissenhaus Private Nature Luxury ResortWellness i Tyskland

Refugium for sjælen

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours har hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde ophold på dette unikke slots-ressort. Weissenhaus Private Nature Luxury Resort, som oprindeligt er bygget i 1600-tallet, er placeret i de smukkeste naturomgivelser og helt ned til Østersøen. Måske et af de mest specielle strand-ressorter i Europa og et sandt refugium for krop og sjæl.

De historiske bygninger, skovens stilhed, parkens idyl og havets brusen, danner de perfekte rammer om dette luksusophold. Ressortet dækker et område på hele 75 hektar inkl. 3 km. strandstrand.

Efter ankomsten fornemmer man hurtigt den helt særlige stemning som ressortet besidder. Efter tjek ind viser personalet dig venligt til værelset og fortæller lidt om opholdet og de forskellige services.

Weissenhaus Private Nature Luxury Resort tilbyder ophold i 59 værelser i forskellige værelseskategorier, fordelt over hele ressortet, som består af 11 smukke bygninger. Alle værelser er unikke og forskellige i indretning og der er et maximum på 120 boede gæster. Der er nænsomt kræset for detaljerne og man føler sig beæret over at bo i så skønne omgivelser.

Nyd den luksuriøse spa-afdeling ”Schlossterme” på 2.500 m² og stress helt af i jacuzzien under de enorme omkransende egetræer. Derudover er der afslapnings-rum med total fred og ro. Du kan nyde en snack i vitalbaren og udforske slottets historie og spændende indretning.

Fra hotellets lobby kan der bestilles afhentning på værelset hvis du ikke ønsker at gå til middagen, spa-afdelingen eller hvis du blot har brug for råd og vejledning. Desuden kan de hjælpe med forslag til flere interessante udflugtsmål i området.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours for et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

Til at forkæle smagsløgene har Weissenhaus Private Nature Luxury Resort hele tre forskellige restauranter med hver sin stil og gastronomi.

I ”Bootshaus”, som er hovedrestauranten, er med italienske retter og her kan du nyde måltidet helt ned til stranden. Den unikke placering danner den perfekte ramme om dit måltid og der kan forventes retter med lokale råvarer og højeste kvalitet i form af service og smagsoplevelser.

Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Courtier”, som er hotellets gourmet-restaurant med 2 stjerner i Michelin-guiden. Restauranten er placeret i slotsbygningen med den skønneste udsigt til slotsparken og havet som horisont. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten.

Endeligt er der "Asiabar”, som er hotellets asiatiske kulinariske oplevelse. En vifte af de allerbedste asiatiske retter samt sushi serveres i slotskælderen.

I spa-afdelingen "Schlossterme" tilbydes der et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I fitnesscenteret findes de nyeste træningsmaskiner og dermed muligheden for at holde formen ved lige.

Nyd en afslappende svømmetur i den 35 graders varme swimmingpool, som både er indendørs og udendørs. Du kan gennemvarme din krop i en af de 4 forskellige sauna-temaer eller få et kuldegys i snegrotten. Få masseret din krop med strålerne i jacuzzien med opvarmet havvand og nyd udsigten over skoven samt den smukke slotsbygning.

Dette sted er så specielt, at man helt sikkert er nødt til at komme retur flere gange for at få det hele med...

”Rasulbad”: Du får overrakt den ønskede peeling og har herefter adgang til det orientalske Hamambad. Efter dampbadet skylles peelingen af i en varm troperegn. Behandlingen resulterer i en dejlig ferskenhud. 45 min. Pris 735 kr./person.

"Fodreflekszone massage": Dybdeafspændende trykpunktsmassage i 50 min. Reflekszonetryk og -massage af dine fødder er en udsøgt fornøjelse og har en positiv indvirkning på hele kroppen. Efter et dejligt fodbad og en forberedende samtale bliver du forkælet af fodreflekszoneterapeuten, og behandlingen giver dig en fantastisk følelse af afslappethed og balance. Gaven til dig efter behandlingen er et par reflekszonesokker, så dine reflekszoner også kan blive stimuleret derhjemme. Der er reserveret en plads til dig ved kaminen, hvor du kan ny en frisk kop myntete. Pris 885 kr.

"Helkropsmassage": Lad os forkæle dig med en skøn massage af hele kroppen i 60 min. udført med aromaolier. Afsluttende kan du nyde en dejlig ansigtsmassage. Pris 1.110 kr.

"Hot stone massage": Behandling i 75 min. med varme sten går langt tilbage og bygger på asiatiske helbrederes erfaringer.  Den lindrende virkning af bløde tryk i kombination med varme strygninger har været kendt meget længe. Denne afslappende helkropsmassage med varm olie og varme basaltsten, der lægges på kroppens energicentre, giver en enestående følelse af velvære og genopbygger kroppen. Myten om basaltsten fortæller, at vores forfædre brugte stenene til smertelindring. Efter behandlingen kan du hvile dig og får foræret din egen basaltsten. Pris 1.410 kr.

”Lomi Lomi”: Hawaiiansk massageoplevelse, der minder om havets kraftfulde, bølgeagtige dans. Løsner blokeringer og får energien til at flyde gennem hele kroppen. ’Lomi’ betyder at ’trykke, ælte og gnide’, og fordoblingen af ordet indebærer en mangedobling af dets betydning. 90 min. Pris 1.630 kr.

Her er pakken for jer som ønsker et ophold hvor I selv sammensætter oplevelsen. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 x Overnatninger i "Superior" dobbeltværelse
2 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
1 x 60 min. helkropsmassage med aromaolie
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris pr. person    Sæson A Sæson B
Hverdage(søn. - tors.)   5.245 kr. 5.545 kr.
Weekend(fre. - lør.)   5.545 kr. 5.690 kr.
Gælder til 31.10.2024

 

 

 

I Påsken, Kr. Himmelfartsferien, Pinsen og sommerperioden, kræves der min. 3-5 nætters ophold. Forespørg blot om tilbud for længere ophold.

Sæson A: 7.1 - 30.4.2024
Sæson B: 1.5 - 31.5 og 1.10 - 31.10.2024
 

Tillæg: Enkeltværelse 3.240 kr. (sæson A), 3.540 kr. (sæson B)
Tillæg: Opgradering til 6-retters gourmetmiddag i 2-stjernede "Courtier" 1.275 kr./person.

Priseksempel: Luksusophold på slottet

2 x Overnatninger i "Superior" dobbeltværelse
2 x Gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
1 x 60 min. helkropsmassage med aromaolie
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris: 5.245 kr.*
*

Sæson A i hverdage

Bestil dette hotel

Angående: Weissenhaus Private Nature Luxury Resort, Wellness i Tyskland

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

- "Dejligt område og lækker mad" 
- "Bestemt ikke sidste gang" 
- "Området er virkeligt smukt og vi havde en lækker middag ved havet"

Lise Hansen og Jan Terkildsen


- "Helt fantastisk tur og et skønt sted"
- "Stærkt anbefalelsesværdigt og afstanden er ikke så lang fra Dk"
- "Vi var 8 piger som var af sted og vi havde en super tøsetur"

Tulle og veninder


- "Et romantisk sted og vi kom helt ned i gear"
- "Vi tager derned igen næste forår"
- "Courtier er virkelig en dejlig oplevelse man skal unde sig selv"

Rikke og Ingelise Jespersen

Gode alternativer til denne rejse

Book et spa-ophold på årets spa-hotel i Tyskland 2019. Ren luksus!

Pris fra 2.440 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.900 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 2.150 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness