Forside > Wellness I Tyskland > Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Weissenhaus Grand Village Resort & SpaWellness i Tyskland

Refugium for sjælen

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours har hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde ophold på dette unikke slots-ressort. Weissenhaus, som oprindeligt er bygget i 1600-tallet, er placeret i de smukkeste naturomgivelser og helt ned til Østersøen. Måske et af de mest specielle strand-ressorter i Europa og et sandt refugium for krop og sjæl.

De historiske bygninger, skovens stilhed, parkens idyl og havets brusen, danner de perfekte rammer om dette luksusophold. Ressortet dækker et område på hele 74 hektar inkl. 3 km. strandstrand.

Efter ankomsten fornemmer man hurtigt den helt særlige stemning som ressortet besidder. Efter tjek ind viser personalet dig venligt til værelset og fortæller lidt om opholdet og de forskellige services.

Weissenhaus tilbyder ophold i 55 værelser i forskellige værelseskategorier, fordelt over hele ressortet. Alle værelser er unikke og forskellige i indretning og stil. Der er nænsomt kræset for detaljerne og man føler sig beæret over at bo i så skønne omgivelser.

Nyd den luksuriøse spa-afdeling ”Schlossterme” på 1.500 m² og stress helt af i jacuzzien under de enorme omkransende egetræer. Derudover er der afslapnings-rum med total fred og ro. Du kan nyde en snack i vitalbaren og udforske slottets historie og spændende indretning.

Fra hotellets lobby kan der bestilles afhentning på værelset hvis du ikke ønsker at gå til middagen, spa-afdelingen eller hvis du blot har brug for råd og vejledning. Desuden kan de hjælpe med forslag til flere interessante udflugtsmål i området.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours for et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

Til at forkæle smagsløgene har Weissenhaus 2 forskellige restauranter med hver sin stil og gastronomi.

I ”Bootshaus”, som er hovedrestauranten og placeret helt ned til stranden, tilbydes der et lokalt og internationalt køkken.

Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Courtier”, som er hotellets gourmet-restaurant med 1 stjerne i Michelin-guiden. Restauranten er placeret i slotsbygningen med den skønneste udsigt til slotsparken og havet som horisont. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten.

Om sommeren kan der i strandbistroen ”Alte Liebe” nydes en forfriskning eller et lettere måltid.

Endeligt er der "Gewölerbar 1896”, som er hotellets cocktailbar  i slotbygningen. Her kan der nydes en snack og en drink. Ønskes der specielle lukkede arrangementer såsom vinsmagning, kokkeskole mm. er dette også muligt og vi hjælper gerne med formidling.

I spa-afdelingen tilbydes et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I fitnesscenteret findes de nyeste træningsmaskiner og dermed muligheden for at holde formen ved lige.

Nyd en afslappende svømmetur i den 35 graders varme swimmingpool, som både er indendørs og udendørs. Du kan gennemvarme din krop i en af de 4 forskellige sauna-temaer eller få et kuldegys i snegrotten. Få masseret din krop med strålerne i jacuzzien og nyd udsigten over skoven og den smukke slotsbygning.

Dette sted er så specielt at man helt sikkert er nødt til at komme retur flere gange for at få det hele med...

”Rasulbad”: Du får overrakt den ønskede peeling og har herefter adgang til det orientalske Hamambad. Efter dampbadet skylles peelingen af i en varm troperegn. Behandlingen resulterer i en dejlig ferskenhud. 45 min. Pris 515 kr./person.

"St. Barth Softness": En fortryllende helkropspeeling massage i 45 min. Frugtenzymer bestående af frisk papaya og et komplex af mineraliseret havsand tryller silkeblød hud frem i denne sanselige peelingmassage. Varm kokosolie plejer din hud med virkningsfulde næringsstoffer, og frisk yoghurtnaturel plejer og beroliger din hud. Resultatet er en forvandlet silkeblød hud og en følelse af at være i Caribien.  Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 560 kr.

"Fodreflekszone massage": Dybdeafspændende trykpunktsmassage i 50 min. Reflekszonetryk og -massage af dine fødder er en udsøgt fornøjelse og har en positiv indvirkning på hele kroppen. Efter et dejligt fodbad og en forberedende samtale bliver du forkælet af fodreflekszoneterapeuten, og behandlingen giver dig en fantastisk følelse af afslappethed og balance. Gaven til dig efter behandlingen er et par reflekszonesokker, så dine reflekszoner også kan blive stimuleret derhjemme. Der er reserveret en plads til dig ved kaminen, hvor du kan ny en frisk kop myntete. Pris 705 kr.

"Helkropsmassage": Lad os forkæle dig med en skøn massage af hele kroppen i 60 min. udført med aromaolier. Afsluttende kan du nyde en dejlig ansigtsmassage. Pris 860 kr.

"De rene mandesager": Denne behandling på 60 min. indeholder virkningsfulde og energigivende formler, der specielt giver herrernes hud en bedre modstandskraft og virker mod hudens tegn på træthed og stress.  Der anvendes en intensiv trykpunktsmassage, og du får lagt en collagen bio matrix ansigtsmaske. Den perfekte hudplejeoplevelse til rigtig mandehud. Pris 860 kr.

"Hamam": Efter et varmende dampbad med aromaduft tager din hamam-mester imod dig med en kropspeeling på en varm navlesten. Ceremoniens højdepunkt er den traditionelle  sæbeskumsmassage: En rensning af krop og sjæl, som afsluttes med en dybt afslappende hvilepause i en behagelig vandhimmelseng.  Hamam-ceremonien er på 75 min. plus hvilepause. Pris 1.260 kr./person.

"St. Barth Pureness": Ekstravagant og forfriskende skønhedsoplevelse i 75 min. Nyd en afslappende og helbredende behandling af ansigt, hals, dekolleté og hænder. Effekten af de luksuriøse plantebaserede plejeprodukter med naturlige vitaminer og mineraler er med det samme tydelig og mærkbar. Den prikkende friskhed fra papaya peelingen og ananas masken vækker træt hud og giver et ungdommeligt look. Oplevelsen af ren velvære rundes af med den plejende håndmassage med duft af vanilje og blomster. Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 1.035 kr.

"St. Barth Freshness": Skønhedsoplevelse i 75 min. med friske frugter – selve essensen af Ligne St. Barth.Herlige creme-masker med plejende rosa aluminiumoxid og passionsfrugt eller hudforfinende grøn aluminiumoxid og ananas tilfører naturlige vitaminer og mineraler og intensiveres yderligere af frisk papaya- og agurkemousse. En aroma fest for krop og sjæl. Mens ansigtsmasken får lov at virke, kan du vælge imellem en afslappende hoved- eller fodmassage med din yndlingsduft. Oplevelsen af ren velvære rundes af med en plejende håndmassage. Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 1.035 kr.

"Hot stone massage": Behandling i 75 min. med varme sten går langt tilbage og bygger på asiatiske helbrederes erfaringer.  Den lindrende virkning af bløde tryk i kombination med varme strygninger har været kendt meget længe. Denne afslappende helkropsmassage med varm olie og varme basaltsten, der lægges på kroppens energicentre, giver en enestående følelse af velvære og genopbygger kroppen. Myten om basaltsten fortæller, at vores forfædre brugte stenene til smertelindring. Efter behandlingen kan du hvile dig og får foræret din egen basaltsten. Pris 1.085 kr.

"St. Barth Harmony": En forkælende helkropsmassage i 90 min. Nyd atmosfæren fyldt med caribiske dufte og lys fra din bløde SPA briks. Oplev en forkælende helkropsmassage med alle sanser. Valget af aromaolie sker sammen med dig og du kan f.eks. vælge mellem varm kokosolie, koldpresset avocadoolie eller pebermynteolie til at understøtte afspændingen af dine muskler. Behandlingen afsluttes med en intensiv hovedmassage, hvorefter du kan hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 1.080 kr.

”Lomi Lomi”: Hawaiiansk massageoplevelse, der minder om havets kraftfulde, bølgeagtige dans. Løsner blokeringer og får energien til at flyde gennem hele kroppen. ’Lomi’ betyder at ’trykke, ælte og gnide’, og fordoblingen af ordet indebærer en mangedobling af dets betydning. 90 min. Pris 1.385 kr.

"St. Barth Caribisk symfoni": Optakten til denne caribiske symfoni er Ligne St. Barth Softness helkropspeeling massage, efterfulgt af en afslappende Harmony helkropsmassage, der løsner alle dybereliggende spændinger og forbereder dig på et fyrværkeri af aromadufte. Om aftenen overraskes du på dit værelse med et eksotisk udvalg af Ligne St. Barth, duftlys og blomster, og vi sammensætter de fire aromadufte, der indgår i dit duftende St. Barth drømmebad. Udvalget af aromadufte tilhører naturligvis dig bagefter. Behandling på 130 min. Pris 1.715 kr.

Her er pakken for jer som ønsker et ophold hvor I selv sammensætter oplevelsen. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 x Overnatninger i "Superior" dobbeltværelse
2 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
1 x 60 min. helkropsmassage med aromaolie
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris pr. person    Sæson A Sæson B Sæson C Sæson D
Hverdage(søn. - tors.)   4.060 kr. 4.580 kr. 4.805 kr. 5.140 kr.
Weekend(fre. - lør.)   4.805 kr. 4.805 kr. 4.955 kr. 5.140 kr.
Gælder til 31.10.2021

 

     

 

I Påsken, Kr. Himmelfartsferien og Pinsen, kræves der min. 3 nætters ophold. Forespørg blot om tilbud for 3 nætter.

Sæson A: 1.11 - 5.12.2020, 8.1 - 11.2, 16.2 - 25.2, 1.3 - 27.3.2021
Sæson B: 6.9 - 30.10, 18.12 - 21.12.2020, 3.1 - 7.1 og 28.3 - 1.4 og 5.4 - 29.4.2021
Sæson C: 12.2 - 15.2, 26.2 - 28.2 og 2.4 - 4.4 og 1.5 - 3.7 og 29.8 - 30.10.2021
Sæson D: 4.7 - 28.8.2021

Tillæg: Enkeltværelse 2.350 kr. (sæson A), 2.870 kr. (sæson B), 3.100 kr. (sæson C), 3.425 kr. (sæson D) 

Her er pakken for jer som ønsker et luksusophold, indeholdende en lang behandling og gourmetmiddag. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 x Overnatninger i "Superior" dobbeltværelse
2 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 4-retters gourmetmenu i "Courtier", som er hotellets Michelin-restaurant
1 x 60 min. helkropsmassage med aromaolie
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris pr. person    Sæson A Sæson B Sæson C Sæson D
Hverdage(søn. - tors.)   4.810 kr. 5.330 kr. 5.555 kr. 5.890 kr.
Weekend(fre. - lør.)   5.555 kr. 5.555 kr. 5.705 kr. 5.890 kr.
Gælder til 31.10.2021

 

     

 

I Påsken, Kr. Himmelfartsferien og Pinsen, kræves der min. 3 nætters ophold. Forespørg blot om tilbud for 3 nætter.

Sæson A: 1.11 - 5.12.2020, 8.1 - 11.2, 16.2 - 25.2, 1.3 - 27.3.2021
Sæson B: 6.9 - 30.10, 18.12 - 21.12.2020, 3.1 - 7.1 og 28.3 - 1.4 og 5.4 - 29.4.2021
Sæson C: 12.2 - 15.2, 26.2 - 28.2 og 2.4 - 4.4 og 1.5 - 3.7 og 29.8 - 30.10.2021
Sæson D: 4.7 - 28.8.2021

Tillæg: Enkeltværelse 2.350 kr. (sæson A), 2.870 kr. (sæson B), 3.100 kr. (sæson C), 3.425 kr. (sæson D) 

Priseksempel: Luksusophold på slottet

2 x Overnatninger i "Superior" dobbeltværelse
2 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
1 x 60 min. helkropsmassage med aromaolie
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris: 4.060 kr.*
*

Sæson A i hverdage

Bestil dette hotel

Angående: Weissenhaus Grand Village Resort & Spa, Wellness i Tyskland

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

- "Dejligt område og lækker mad" 
- "Bestemt ikke sidste gang" 
- "Området er virkeligt smukt og vi havde en lækker middag ved havet"

Lise Hansen og Jan Terkildsen


- "Helt fantastisk tur og et skønt sted"
- "Stærkt anbefalelsesværdigt og afstanden er ikke så lang fra Dk"
- "Vi var 8 piger som var af sted og vi havde en super tøsetur"

Tulle og veninder


- "Et romantisk sted og vi kom helt ned i gear"
- "Vi tager derned igen næste forår"
- "Courtier er virkelig en dejlig oplevelse man skal unde sig selv"

Rikke og Ingelise Jespersen

Gode alternativer til denne rejse

Book et spa-ophold på årets spa-hotel i Tyskland 2019. Ren luksus!

Pris fra 2.150 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.490 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.920 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identicalpack-hungry