Forside > Wellness I Slovenien > Hotel Terme

Hotel TermeWellness i Slovenien

Ren velvære på Sloveniens største kursted

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Med stor fornøjelse tilbyder vi hermed vores gæster et lækkert ophold på Terme Catez i det østlige hjørne af Slovenien. Hotelkomplekset er bygget op omkring de varme kilder som først blev opdaget i slutningen af det 18. århundrede. I løbet af en 200 år lang periode blev Terme Catez det største naturlige kursted og er samtidigt en af de mest besøgte turistattraktioner i Slovenien. Det årlige besøgstal runder 640.000 badegæster som nyder det 10.000 kvadratmeter store termiske vandparadis.

Det firestjernede Hotel Terme er det bedste af kurhotellerne og har alting for at gøre den kræsne gæsts ophold og fritid til en nydelsesrig og charmerende oplevelse. På samme tid gør det venlige personale deres bedste for at forkæle dig og gøre dine dage stressløse og harmoniske.

Omgivelserne med de smukke bjerge og grønne områder, danner en hyggelig og harmonisk atmosfære for dette wellness-hotel.

Hotellet har 149 dobbeltværelser og 4 suiter, hvor alle værelserne er med aircondition, satellit tv, telefon, Internet, mini bar og nogle med balkon. Er man gæst på Hotel Terme er der fri adgang til fitnesscenter, indendørs og udendørs swimmingpool, adgang til tyrkisk og finsk sauna, 2 adgange til sommer vandland eller 1 adgang til vinter vandland, morgengymnastik og aftenunderholdning.

For firmaer der ønsker at kombinere et ophold med mødeaktivitet og wellness findes der på Terme et moderne og veludstyret konferencecenter. 

Hotellet tilbyder en aperitif bar, restaurant, a la carte restaurant, skønhedssalon, fitnesscenter, ”Romersk-Irsk” bad, sauna, en udendørs og indendørs swimmingpool indeholdende termisk vand fra de omkringliggende varme kilder.

I det nyopførte Spa & Wellnescenter fra 2005 finder du et væld af herlige helbredsbehandlinger og massager kun til for at forkæle dig og din krop. Desuden er Terme Catez det eneste sted i Slovenien, hvor man kan nyde den unikke oplevelse af det Romersk-Irske bad. Her forbindes to af Europas de ældgamle bade i en harmoni af dampbade, sauna, boblebade, mineralbade og en afsluttende kropsmasage. Alt i alt tager hele programmet to timer og der indgår 12 forskellige trin, hvorefter kroppen og sindet er gennemrenset og afbalanceret. 

Følgende muligheder findes: finsk sauna, tyrkisk sauna, romersk-irsk bad, jacuzzi med undervandsmassage, swimmingpool, manicure, pedicure, makeup, hårfjerning, solarium og fitness. Yderligere er der et stort udvalg af manuelle massager som kan bestilles særskilt via os sammen med rejsen. Der tilbydes bl.a. klassisk, lymfedræning, fod refleks massage, Watsu massage, indisk Ayurveda massage, antistress aromaterapi, urte- boblebad, undervandsmassage, Thalgo for vægttab ved brug af havets egne ressourcer som salt, alger, mudder, æteriske olier og celluloid. 

I området omkring Terme Catez er der gode muligheder for at opleve noget på egen hånd, men der bliver også arrangeret udflugter fra hotellerne. Naturen i Slovenien er som sagt noget af den smukkeste i Europa og meget forskellig fra den danske. Vi præsenterer her et par af de steder som for de fleste danskere vil være en spændende oplevelse. 

Zagreb, med sightseeing og gode shopping-muligheder.
Bizeljsko, vinsmagning og frokost på nærliggende vinslot.
Brezice, besøg på slotsmuseum blot 5 km. fra hotelkomplekset. 
Mokrice slottet, romantisk middag for to på, hvor der desuden kan arrangeres en golfrunde med instruktør. 
Postojna grotterne, som er Verdens mest attraktive drypstenshule. 

"Forkælelsesprogram": 1 Aromaterapi (40 min.), 2 massager af hele kroppen (40 min.), 1 fodrefleks massage (30 min.), 1 aromabad og 1 Romersk-Irsk bad. Pris 1.625 kr.

"Thermal-program for hende": 1 Watsu (vandterapi for afslappethed og bedre bevægelighed i rygrad og led 30 min.), 1 Romersk-Irsk bad (120 min.), 1 massage med olier (60 min.), 1 x Anti celluloid-behandling (75 min.) 1 Aromaterapi (anti-stress program 40 min.), 1 indisk Ayurveda ansigtsmassage (40 min.) samt 1 ansigtsbehandling i skønhedssalonen. Pris 2.700 kr.

"Thermal-program for ham: 1 Watsu (vandterapi for afslappethed og bedre bevægelighed i rygrad og led I 30 min.), 1 Romersk-Irsk bad (120 min.), 1 fodrefleks massage (30 min.), 1 massage med olier (60 min.), 1 Tui_na massage (40 min.), 1 pedicure & manicure samt 2 massager af hele kroppen (40 min). Pris 2.400 kr.

Kurpakker:

"1 uges behandlingsprogram": Indledende lægetjek og 2 daglige behandlinger med massage og mudderpakninger (undtagen søndage). Pris 2.300 kr.

"2 ugers behandlingsprogram": Indledende lægetjek og 2 daglige behandlinger med massage og mudderpakninger (undtagen søndage). Pris 4.600 kr. 

"3 ugers behandlingsprogram": Indledende lægetjek og 2 daglige behandlinger med massage og mudderpakninger (undtagen søndage). Pris 6.900 kr.  

Til dette dejlige hotel i Slovenien, rejses der fra Kastrup. Vi skræddersyer rejsen efter dine ønsker.

I vores priser er inkluderet følgende: 

Morgenmad 
Aftensmad 
Overnatninger i dobbeltværelse
Fly t/r fra Kastrup 
Lufthavnsskatter 
Transfers fra/til lufthavnen
Adgang til vinter og sommer vandland 
Adgang til termiske swimmingpools
Adgang til saunaområde og fitnesscenter
Bidrag til Rejsegarantifonden 
Alle skatter og afgifter 

Pris pr. person Lavsæson Højsæson
4 dage / 3 nætter 5.125 kr.   5.400 kr.
5 dage / 4 nætter 5.650 kr.   6.000 kr.
8 dage / 7 nætter 7.150 kr.   7.800 kr.
15 dage / 14 nætter 10.650 kr. 12.000 kr.
priser gyldig frem til 31.12.2021

 

 

 

Lavsæson: 2.1 - 29.3, 14.4 - 26.4, 3.5 - 30.6 og 27.8 - 18.12.2021
Højsæson: 30.3 - 13.4, 27.4 - 2.5 og 1.7 - 26.8.2021

Tillæg: Enkeltværelse med dobbeltværelse til brug som enkeltværelse 175 kr./nat

Priseksempel: Spa-ophold

Prisen indeholder følgende:

7 x morgenmad 
7 x aftensmad 
7 x overnatninger i dobbeltværelse
Fly t/r fra Kastrup 
Lufthavnsskatter 
Transfers fra/til lufthavnen
Adgang til vinter og sommer vandland 
Adgang til termiske swimmingpools
Adgang til saunaområde og fitnesscenter
Bidrag til Rejsegarantifonden 
Alle skatter og afgifter 

Pris: 7.150 kr.*
*

Lavsæson pr. person

Bestil dette hotel

Angående: Hotel Terme, Wellness i Slovenien

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

"Fantastisk tur og vi vil gerne afsted igen" 
"Badefaciliteterne er super!" 
"En gåtur ved floden var dejlig"

 

Karl Aage Pedersen


 "Vi havde en pragtfuld tur og vil til alle interesserede tage imod telefonopkald for at besvare eventuelle spørgsmål, så andre kan opleve stedet"

Schmedes


"Jeg er meget godt tilfreds og alt var helt fantastisk"
"Skønneste natur og kan varmt anbefale stedet til andre"

Evelyn Udengaard

Gode alternativer til denne rejse

Book et autentisk kurophold og oplev virkningen af de termiske bade.

Pris fra 6.550 kr. / person

Spa & Kurophold i toscanske landskaber. Nyd de termiske bade 

Pris fra 6.250 kr. / person

Kurophold ved havet, med stort indhold og naturskønne omgivelser

Pris fra 7.950 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning