Forside > Wellness I Danmark > Alsik Hotel & Spa

Alsik Hotel & SpaWellness i Danmark

Dansk spahotel i særklasse!

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours er stolte af at kunne tilbyde vore gæster et ophold på det smukke Alsik Hotel & Spa. Hotellet er uden tvivl et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Indvendigt er Alsik et pragtstudie i nordisk design, stemning og hygge. De autentiske materialer bringer den nordiske natur og lyset inden for på det smukke hotel, der naturligvis er indrettet med stilfulde møbler og interiør i bedste skandinaviske designtradition.

Det tydelige danske og nordiske element er ligeledes en del af Alsiks logo, der er inspireret af den smukke alsike-kløverblomst. Kløverblomsten kan måske synes lille af statur, men gemt i de fine rødder og små blomsterkroner findes nøglen til en revolution.

Værelserne på Alsik byder på en unik kombination af komfort, hygge og nordisk elegance.

De store gulv-til-loft vinduer giver dit værelse et fantastisk lysindfald og dig en enestående udsigt ud over Alssund, den hyggelige havnefront og Sønderborg by. Nyd udsigten, når du sætter dig til rette i de smukke og komfortable møbler i bedste skandinavisk designtradition. Oplev hvordan indretningen på har­monisk forbinder de smukke rene linjer og naturlige materialer med moderne funktionalitet, komfort og hygge.

Alsiks 190 værelser og suiter er fra 25 m² til 103 m², og du kan vælge mellem fem forskellige værelsestyper. Som udgangspunkt tilbyder Spa Tours standarværelser med udsigt, men ønsker du højere kategori kan det også lade sig gøre mod et tillæg.
For firmaer tilbyder hotellet glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt av-udstyr. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå f.eks. på opdagelse i Danmarks største spa, Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks tre restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

På Alsik er der tre restauranter: Alsik, Freia og Syttende. Her venter dig gastronomiske oplevelser i særklasse.

Alle tre restauranter er udviklet og ledes af den anerkendte Masterchef-dommer og topkok Jesper Koch. Hver restaurant har sit eget unikke køkken og udtryk, men fælles for dem alle er kærligheden til de lokale sønderjyske råvarer og det gode håndværk.

Alsiks restauranter oplever stor søgning og er ofte fuldt bookede på dagen. Hvis du ved, at du ønsker at spise i en af hotellets restauranter under dit ophold, anbefaler vi at bestille bord allerede i forbindelse med din booking, så du ikke går forgæves.

Her venter dig en verden af enestående spaoplevelser i smukke omgivelser og afslappende atmosfære. Alsik Nordisk Spa & Wellness er Danmarks største spa, hvor der er kælet for hver detalje for at skabe den perfekte sanseoplevelse for dig. Du kan gå på opdagelse mellem flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Du kan forvente enestående oplevelser, når Alsik Nordisk Spa & Wellness’ dygtige terapeuter forkæler dig med traditionsrige og nye spa- og wellnessbehandlinger.

Den store spa er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. Rejs med os ind i de gamle nordiske baderitualer med deres unikke kombination af vand, varme og kulde. Eller vælg mellem både klassiske og nye, banebrydende spa- og wellnessbehandlinger med rødder i de bedste spatraditioner og nytænkning. Vi glæder os til at forkæle dig med din helt personlige og unikke spaoplevelse. 

Du skal være fyldt minimum 16 år for at få behandlinger hos Alsik Spa.

"Alsik Nordic Soft Foot Kur": Den ultimative behandling, som indbyder til at lægge fødderne op, læne dig tilbage og koble af for en stund. Pris for 30 min. 595 kr.

"Nordic back, neck and shoulder kur": En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig. Pris for 30 min. 595 kr.

"Nordic Face Kur": En blid ansigtsbehandling med økologiske produkter kombineret med rene nordiske ingredienser. Rens, eksfoliering, ansigtsmassage, serum, ansigtscreme. Pris for 30 min. 595 kr.

"Urban Facial": En ansigtsbehandling, der målrettet bekæmper synlige spor af stress og forurening med produkter fra Skin Regimen. Rens, eksfoliering, serum, ansigtscreme. Pris for 60 min. 995 kr.

"Anda The Vital Facial": Næste generation af økologisk luksuriøs hudpleje. Denne sanselige og intensive fugtgivende behandling genopretter nænsomt hudens spændstighed og sætter gang i cellefornyelsen. Behandlingen tager udgangspunkt i en to tusinde år gammel kinesisk massageteknik med specielle Ghu Sha-sten, der i kombination med blid massage og akupressur stimulerer huden, så den fremstår fastere og med en fantastisk glød. Fornyr, forvandler og styrker din hud. Pris for 60 min. 995 kr.

"Alsik Mind Kur": Vi starter behandlingen med en blid guidning, der hjælper dig til at være nærværende og fornemme din krop. Efterfølgende en massage, som balancerer og skaber ro i kroppen. Pris for 60 min. 995 kr.

"Alsik Body Kur": Tørbørstning efterfulgt af massageteknikker, der stimulerer kredsløbet og hjælper kroppen med at udrense affaldsstoffer. Denne behandling efterlader kroppen afslappet og med fornyet glød. Pris for 60 min. 995 kr. 

"Nordic Hamam": Inspireret af den traditionelle hamam-oplevelse med økologiske og naturlige produkter fra Moroccan Natural. Tørbørstning, Black Soap renseritual og en kropsmaske af marokkansk rasul-ler efterfulgt af en fugtgivende marokkansk arganolie. Pris for 60 min. 1.095 kr.

"Danam": Med Alsiks signaturbehandling, Danam, som tager afsæt i de bedste nordiske badetraditioner omkring elementer af vand, varme, damp og is, forkæles du med en helt unik og nordisk inspireret Hamam-oplevelse. Vi stimulerer alle sanser med naturlige produkter fra det svenske Lapland og med behandlingsteknikker, der efterlader kroppen afslappet og huden med fornyet glød. Behandlingen består af detox fodbad, scrub, kropsmaske, hovedbundsmassage og is-kur. Pris for 90 min. 1.395 kr. og for par 2.500 kr.

"Reborn Body Treatment by Raaw": En udrensende kropsbehandling, der styrker hudens struktur, giver glød og fremmer optimal hydrering. Eksfoliering med næringsrige algesalte efterfulgt af en lun kropsmaske med honning og tang. Behandlingen afsluttes med en blid mineralolie massage. Pris for 80 min. 1.195 kr.

"My Time": 80 minutters "Reborn Body Treatment "og 30 minutters Nordic Face Kur, privat dampbad, sauna og sunde forfriskninger. Pris for 180 min. 2.295 kr. og for par 3.595 kr.

Oplev en overnatning i ren luksus med ”Nordic Glow” - Dit Personlige Alsik Spa Kit med lækre wellness produkter. 

Pakken indeholder følgende:

1 x overnatning i Alsik Standard værelse med udsigt 
1 x lækker morgenmad
1 x 3-retters middag
1 x 80 min. Spa behandling - valgfrit mellem "Reborn Body Treatment by RAAW" eller "Alsik Body Kur"
Fri adgang til Alsik Spa Pool, Hot tub og udendørs Saltvands Pool
Fri adgang til Fitness & Yoga Studio – åbent 24 timer
Lån af badekåbe, Spa håndklæde og slippers under opholdet

 

Opgradering til Nordisk Spa kan tilkøbes (299 kr./dag)

Pris pr. person   dobbeltværelse enkeltværelse
"Alsik standard værelse med udsigt"   2.430 kr. 2.580 kr.
Tillæg i weekend pr. person      150 kr.     200 kr.
priser gyldig frem til 31.12.2022  

 

 

 

Oplev to nætters ophold i ren luksus med ”Nordic Glow” - Dit Personlige Alsik Spa Kit med lækre wellness produkter. 

Pakken indeholder følgende:

2 x overnatning på Alsik Standard værelse med udsigt
2 x lækker morgenmad
1 x 3-retters middag på ankomstdagen
1 x velkomstdrink
1 x 60 min spa behandling valgfrit mellem "Alsik Body Kur" eller "Alsik Mind Kur"
1 x 30 min. spa behandling valgfrit mellem "Alsik Nordic Face kur" eller "Alsik Nordic Soft Foot Kur"
Fri adgang til Alsik Spa Pool, Hot tub og udendørs Saltvands Pool
Fri adgang til Fitness & Yoga Studio – åbent 24 timer
Lån af badekåbe, Spa håndklæde og slippers under opholdet

​Opgradering til Nordisk Spa kan tilkøbes (299 kr./dag)

Pris pr. person   dobbeltværelse enkeltværelse
"Alsik standard værelse med udsigt"   3.330 kr. 3.630 kr.
Tillæg i weekend pr. person      300 kr.     300 kr.
priser gyldig frem til 31.12.2022  

 

 

Priseksempel: "Alsik - Spa ophold 1"

Pakken indeholder følgende:

1 x overnatning i Alsik Standard værelse med udsigt 
1 x lækker morgenmad
1 x 3-retters middag
1 x 80 min. Spa behandling - valgfrit mellem "Reborn Body Treatment by RAAW" eller "Alsik Body Kur"
Fri adgang til Alsik Spa Pool, Hot tub og udendørs Saltvands Pool
Fri adgang til Fitness & Yoga Studio – åbent 24 timer
Lån af badekåbe, Spa håndklæde og slippers under opholdet

Opgradering til Nordisk Spa kan tilkøbes (299 kr./dag)

Pris: 2.430 kr.*
*

Hverdage pr. person.

Bestil dette hotel

Angående: Alsik Hotel & Spa, Wellness i Danmark

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

Gode alternativer til denne rejse

Unikt og nyåbnet 5-stjernet spa-hotel lige ved Flensborg Fjord.

Pris fra 3.420 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.720 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.920 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
identical
pack-hungry