Forside > Kurophold i Tyrkiet
     
Slet
Søg

Kurophold i Tyrkiet

Kurophold i Tyrkiet

Føler du, det er på tide, du trækker stikket ud og tager et sted hen, hvor du kan lade batterierne helt op, så er et kurophold til Tyrkiet et oplagt valg. På et kurophold er der skræddersyede behandlinger ud fra din fysiske situation. Opholdet er i rolige omgivelser i et behageligt klima tæt på hav og spændende kulturelle perler. Her på siden handler det om Tyrkiet – og har du ikke før være i Tyrkiet, så er det absolut på tide. Dette land er en perle af et rejsemål, for landet har nemlig en masse at byde på, som du ikke må gå glip af. Et gæstfrit folkefærd og yderst fornuftige priser.

Få masser af wellness i Tyrkiet

Tyrkiet har med dets lange og stolte spa-traditioner tiltrukket gæster fra nær og fjern i årevis. Spa Tours har valgt at tilbyde kurophold i Balcova i udkanten af storbyen Izmir. Mineralvandet som benyttes til kurbehandlingerne er verdensberømte for dets helende virkning og de medicinske behandlinger og behandlingerne er af meget høj kvalitet. 

Spa Tours samarbejder med det mest traditionsrige kurhotel i landet Balcova Termal Otel. Søger du derfor et kurophold af høj kvalitet, hvor der er fokus på kroppens sundhed, hvile og genopbygning, er en kurrejse til Tyrkiet det helt rette valg. Har du brug for at tabe dig eller lider du eventuelt af gigtsmerter, kan et kurophold faktisk også hjælpe dig på rette vej. Specielt har kurene en gavnlig effekt på eksempelvis gigtlidelser, vægttab, og genoptræning.

Rejsen dertil:

Der flyves flere gange ugentligt nonstop fra Kastrup til Izmir. Fra lufthavnen er der blot 30 min. til hotellet i taxi. Rejser du med en grupperejse, er der bustransfer inkluderet i rejsen.

Flytransporttiden er på ca. 3,5 time. 

Læs mere

Søgeresultater

Nyd de forskellige termiske pools på dette skønne kurhotel i udkanten af ​​byen Izmir.

Pris fra 6.975 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning