Forside > Wellness i Danmark
     
Slet
Søg

Wellness i Danmark

Wellness i Danmark

I Danmark har vi mange steder som efterhånden tilbyder spa og wellness, men ikke mange steder kan tilbyde hele pakken! 

Spa Tours har derfor nøje udvalgt de allerbedste wellnesshoteller i Danmark, da vi mener at det er vigtigt, at man får en helhedsoplevelse.

I Danmark har vi ikke lange traditioner for wellness & kurbehandlinger, men vores generelle serviceniveau og standarden af behandlingerne er af højeste kvalitet. Desuden har vi en særdeles smuk natur, som kommer til sin ret ved at vælge et af Spa Tours’ wellnessophold. De smukke omgivelser er en vigtig del af oplevelsen på et wellnessophold og sjældent har vi tid til at nyde naturens egne gaver. 

 

Det er oplagt at tage på wellnessophold i Danmark, når tiden er knap og man derfor ikke kan rejse til andre lande. Yderligere er det let at tale med personalet under opholdet og køreafstanden er kort. 

Spa Tours har indtil nu valgt at samarbejde en af perlerne indenfor danske wellnessophold. Bestil dit ophold ved Spa Tours, hvis du vægter vejledning og god personlig service højt. Vi har mange års erfaring i, at rådgive vores kunder i det helt rette ophold og vi sørger altid for, at netop dit ophold bliver en mindeværdig oplevelse. Kom gerne med dine ønsker og vi vil forsøge at opfylde dem med et smil.

 

Bestil ophold på Alsik Hotel & Spa - Det smukke, nyåbnede Alsik er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Du kan glæde dig til et lækkert spa-ophold af højeste kvalitet.

Læs mere

Søgeresultater

Der er i øjeblikket intet indhold klassificeret med denne term.

Kontakt os gerne for råd og vejledning