Forside > Tyskland > A-ROSA Travemünde

A-ROSA TravemündeTyskland

Wellness for Feinschmeckere

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours tilbyder hermed med stor fornøjelse vores gæster for et ophold på vidunderlige 5-stjernede A-ROSA i Travemünde. Beliggenheden ned til Østersøen med dets hvide sandstrande og friske havluft, danner en perfekt ramme om dette unikke spa-hotel. A-ROSA Travemünde er bl.a. blevet kåret til årets Wellnesshotel i Tyskland 2012. Så det bliver ikke meget bedre!

A-ROSA Travemünde er totalrenoveret i 2006 og bygget i det tidligere fungerende kurhotel. Hotellets rammer oser af tradition og indretningen samt de fantastiske faciliteter, medfører et ophold af allerhøjeste kaliber. Der er ingen tvivl om at dine dage på A-ROSA bliver en ren fornøjelse og det er næsten en skam at døgnet kun har 24 timer til rådighed. 

A-ROSA Travemünde tilbyder 163 dejlige værelser samt 41 suiter. En lækker wellness-afdeling ”SPA-ROSA” på ikke mindre end 4.500 m2. Gæsterne kan frit benytte Tysklands største og mest moderne Thalasso-center med frisk havvand i de to swimmingpools, pumpet ind fra Østersøen.

Fra hotellets lobby kan der bestilles golfrunde, hesteridning, tennis, malning, vandsport, beachvolley samt interessante udflugtsmål i området.

Vil du stresse helt af, er der fri tilmeldning til dagligt skiftendte holdklasser såsom yoga, pilates, spinning og vandgymnastik. Derudover er der afslapnings-rum med total fred og ro.
Sagt med få ord, så findes der i SPA-ROSA alt for at dine dage bliver den ultimative velvære!

Skal I som par forkæles ekstra meget, kan deres SPA-Suite bestilles for en halv dag. Her kan I sammen nyde en romantisk og suveræn oplevelse for to. Se mere under "Behandlinger".
 

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

 

Til at forkæle smagsløgene har A-ROSA hele 3 forskellige restauranter med hver sin stil og gastronomi.
I ”Wintergarten-restaurant”, som er hovedrestauranten, tilbydes ”showcooking” samt et helt enormt udvalg af kolde og varme retter. De skønne buffeter kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst og der findes stort set alt hvad hjertet begærer.
Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Buddenbrooks”, som er A-ROSA's gourmet-restaurant. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten.
Endeligt er der "Weinwirtschaft, som er hotellets vin & tapasrestaurant og ligger ved siden af hotellet. Yderligere er der mulighed for servering af lette retter døgnet rundt, både indendørs og udendørs.

I vinbaren, på terassen eller i piano loungen, kan der hele dagen nydes en forfriskning og hver aften er der musik og underholdning.
Hotellet har desuden gratis børnepasning i ”Club ROSINIS”, hvormed I som forældre kan nyde behandlingen og ”jeres tid”, helt uden bekymringer. 

A-ROSA Travemünde har Tysklands mest eksklusive Thalasso-center, hvor der tilbydes et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I Ayurveda-afdelingen kan kroppen blive forkælet med originale indiske kropsbehandlinger.
I fitnesscenteret findes de nyeste træningsmaskiner og mulighed for at holde formen ved lige.

Nyd en afslappende svømmetur i den 450 m2 store swimmingpool, hvorefter du kan gennemvarme din krop i en af de mange forskellige saunaer. Få masseret din krop med strålerne i en af spa-badene og nyd udsigten over havet.

På strandpromenaden findes der hyggelige caféer, restauranter og småbutikker. De morgenfriske kan nyde den smukke solopgang over havet og se skibene sejle mod deres havn.

"Cradled in water - Body Wraps": Din krop vil føle ren aflsapning i denne "vandseng". Den behagelige temperatur medfører at dine muskler slapper helt af og din hud reagerer optimalt til kropspakningen. Pris 260 kr.  

"St. Barth Softness": Afslappende og blødgørende peeling af hele kroppen i 30 min. udført med frugtenzymer fra papaya og youghurt samt havsand. Døde hudceller fjernes og din hud bliver silkeblød, hvorefter en skøn kokosolie påføres. Pris 445 kr.

"Sea Waves": Fantastisk kurbads-oplevelse i 50 min.  med undervandsmassage samt en peeling af hele kroppen med produkter fra havet såsom salt, alger og havvand. Du vælger selv din badeolie. Pris 485 kr.

"Pristhabhyanga - rygmassage": Behagelig indisk ayurvedamassage i 40 min. af skuldre, nakke og ryg som får genoprettet balancen og eventuelle spændinger fjernes. Pris 485 kr.

"Quick Refresher - Facial Treatment": Dejlig ansigtsbehandling i 40 min. udført med eksklusive Thalgo produkter. Pris 515 kr.

"Rasul for couples": Behandling for par i 45 min. "Arabisk badetradition" med dampbad, peeling af hele kroppen med mudder, salt og afvaskning. Efterfølgende er der ægte tyrkisk te samt frisk frugt og afslapning. Pris 705 kr.

"Whole Body Massage": Lad os forkæle dig med en skøn massage af hele kroppen i 60 min. udført med aromaolier. Afsluttende kan du nyde en dejlig ansigtsmassage med ren orkidéolie. Pris 705 kr.

"St. Barth Harmony": Blid og afslappende massage i 60 min. med kropsplejeprodukter afstemt efter dine behov og ønsker. Afslutningsvis bliver din krop indsmurt med aromaolier som får dig helt til at slappe af. Pris 705 kr.

"From the deep blue sea": Forkæl dig selv i 60 min. fuldstændigt med en unik kombinationsbehandling udført med friske produkter fra havet, en peeling af hele kroppen og afslutningsvis en blid kropsbehandling. Pris 705 kr.

"Pure Moisture": Ultimativ ansigtsbehandling i 80 min. udført med fugtighedsgivende produkter fra Clarins PRO indeholdende tang, kaktus og lupiner. Efterfølgende blødgørende massage af ansigtet, som aktiverer hudens fugtighed og balance. Pris 965 kr.

"Abhyanga": Den mest berømte Ayurveda-massage. En yderst behagelig massage i 90 min. af hele kroppen udført med store mængder aromaolier som blidt masseres ind ind i hudens porrer. Energizonerne aktiveres og du vil føle dig frisk og ny igen. Pris 1.005 kr.

"St. Barth dream - SPA-ROSA for two": Nyd en romatisk par-oplevelse i spa-suiten med et glas champagne og et udvalg af de fineste chokoladetrøfler. Oplevelsen er fuldendt med den skønne havudsigt. Pris i alt 1.125 kr.

 

Her er pakken for jer som ønsker et ophold hvor I selv sammensætter oplevelsen. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
Middag med lækker buffet og showcooking
Overnatninger i superior værelse
Adgang til indendørs og udendørs swimmingpools med havvand
Adgang og deltagelse i yoga, pilates, fitness, saunaer oma.
Musik og underholdning i pianobaren
Børnepasning/underholdning
Brug af badekåbe & badetøfler
Mineralvand på værelset

Pris pr. person/nat Sæson A* Sæson B  Sæson C Sæson D
Hverdage (søn. - tors.)    795 kr.  1.035 kr.    1.110 kr.  1.185 kr.
Weekend (fre. - søn.)    870 kr.  1.110 kr.   1.185 kr.  1.260 kr.
priser gælder til 30.11.2017

 

     

Sæson A* specialtilbud og med forbehold for udsolgte værelser til specialpris!
Bemærk! I weekender kræves der min. 2 nætters ophold.

Sæson A: 5.11 - 30.11.2017 
Sæson B: 23.4 - 27.4, 1.5-18.5, 28.5-1.6, 5,6 - 14.6, 18.6-22.6, 3.9-28.9 og 3.10-12.10.2017
Sæson C: 19.5-24.5, 15.6-17.6, 23.6-20.7 og 13.10-31.10.2017
Sæson D: 28.4 - 30.4, 25.5 - 27.5, 2.6 - 4.6, 21.7 - 2.9 og 29.9 - 2.10.2017

Tillæg: Enkeltværelse 215 kr./nat (sæson A), 325 kr./nat (sæson B), 440 kr./nat (sæson C + D
Tillæg: Havudsigt 115 kr./nat/person (dog 150 kr./nat/person i sæson D)
Tillæg: Opgradering til 3-retters gourmetmiddag samt glas champagne. Pris 705 kr.
Specialtilbud: Book 7 nætter - betal for 6! (Gælder for hele året undtagen højtider og helligdage)

Vidste du?! Har du bestilt 3 gange tidligere til A-ROSA, giver Spa Tours dig fremover en gratis værelses-opgradering og en velkomstdrink!
 

Vores mest populære pakke og der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 overnatninger i superior dobbeltværelse
2 x morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
2 x middag med lækker buffet og showcooking
1 x afslappende rygmassage (30 min.)
Fri adgang til SPA-ROSA (4.500 m²) med saunaer, swimmingpools samt brug af badekåbe og badetøfler
Fri deltagelse i træningsklasser såsom yoga, pilates og fitness
Mineralvand på værelset

 

 

 

Pris 2.225 kr./person i perioden 1.4 - 31.3.2017.

Tillæg for weekender på 225 kr./person 
Tillæg for sommerperioden 1.7 - 3.9, på 225 kr./person  
Tillæg for enkeltværelse 450 kr.

 

Priseksempel: Grundpakke

Prisen indeholder følgende:

2 x gourmet-morgenbord
2 x middag med showcooking og buffet
2 x overnatninger i superior værelse
Adgang til indendørs og udendørs swimmingpools med havvand
Adgang og deltagelse i yoga, pilates, fitness, saunaer oma. 
Musik og underholdning i pianobaren
Børnepasning/underholdning 
Brug af badekåbe & badetøfler
Mineralvand på værelset

Pris: 1.590 kr.*
*

"Grundpakke" specialtilbud i hverdage sæson A pr. person

Bestil dette hotel

Angående: A-ROSA Travemünde, Tyskland

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

- "Meget høj standard og alt fungerer perfekt"
- "Dejligt område, eksklusive værelser og helt fantastisk mad" 
- "Bestemt ikke sidste gang" 
- "Utrolig god service og et smilende personale"

Familien Kromann Larsen


 - "Vi trængte præcis til sådan et ophold og det levede mere end op til forventningerne"
- Atmosfæren var meget behagelig og super serivce"
- "Forplejningen var i top"
- "Vi vender tilbage til sommer"

Hanne og Anni Jakobsen


- "Helt fantastisk tur"
- "Stærkt anbefalelsesværdigt"
- "Vi var 6 piger som var af sted og vi havde en super oplevelse"

Lisbeth Løye og veninder

Gode alternativer til denne rejse

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.750 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.820 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 2.325 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness